Н У Х Т

Магістранти ознайомилися з інноваціями «Lantmännen Cerealia Україна»

03 грудня 2025

Магістранти ознайомилися з інноваціями «Lantmännen Cerealia Україна»

Магістранти освітньо-професійних програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» першого року навчання з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Бурченко відвідали харчове підприємство «Lantmännen Cerealia Україна», що виробляє продукти харчування харчоконцентратної галузі згідно з високими європейськими стандартами якості з української сировини у м. Бориспіль. Бренди компанії (START, AXA, FINN CRISP, JUMP) користуються величезним попитом і отримали справжню прихильність і любов українських споживачів.

Компанія виробляє сухі зернові сніданки, зернові батончики, гранола, мюслі, вівсяні каші, солоні каші (гречка, пюре, пшенична), солоні снеки. Основна продукція на підприємстві виготовляється із застосуванням технології екструзії, яка поєднує вплив високої температури та різкої зміни тиску при обробленні сировини. Продукція оцінена і сертифікована відповідно до вимог міжнародного стандарту «Безпечність харчових продуктів» BRCGS (версія 9).

Наші студенти охоче скористалися нагодою ознайомитися з історією підприємства, асортиментом готової продукції, технологічними процесами виробництва продукції, роботою технологічного обладнання підприємства. Приємним бонусом на згадку про цікаву подорож стали смачні подарунки.

Щиро вдячні колективу підприємства за гостинність, відкритість, злагоджену роботу, гарний настрій і дружню атмосферу!

Опублікований: 03-12-2025
Читайте також:
Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 травня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали вебінар «Погляд на освіту: стратегічний та операційний напрями». Спікерками вебінару були засновниця та очільниця Unique School Ірина Стефанська та методистка EdEra й академічна директорка Unique School Яніна Хіжінська. Учасники заходу отримали відповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові знання для покращення якості освітнього процесу отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 травня 2022

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання

Із метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості нашого університету 27-28 січня 2017 року презентували навчальний заклад на V міжнародній виставці «Абітурієнт», яка відбулась в приміщенні виставкового ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання 31 січня 2017

Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм

Спільнота університету запрошується до громадського обговорення розроблених Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти проєктів нормативно-правових актів, що стосуються питань акредитації освітніх програм вищої освіти: - проєкту Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти; ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Долучаймося до обговорення проєктів нормативних документів щодо питань акредитації освітніх програм 21 серпня 2023

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2018 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова,  духовний наставник,отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки, викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 31 січня 2018