Н У Х Т

Практичний та інноваційний підхід демонструють викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

08 листопада 2024

Практичний та інноваційний підхід демонструють викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулися два відкриті практичні заняття зі здобувачами Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Під час відкритого заняття на тему «Presentations. The Language of Presentations. Using Visual Aids and Presentation Equipment» з дисципліни «Business English for everyone», яке проводила доцентка Юліана Малик, здобувачі-бакалаври вчилися, як презентувати проєкти англійською мовою, адже у сучасному діловому світі одним із найпотужніших способів донести ідеї та вплинути на людей є презентації.

Добре підготовлена презентація може бути інструментом для обміну інформацією, переконання аудиторії та створення професійного іміджу. Здобувачі освіти розібрали з викладачкою стратегії успішної презентації. Завдання відзначалися сучасністю та безпосереднім зв’язком із сферою бізнесу, що зумовило високу активність здобувачів під час заняття та зацікавленість запропонованим матеріалом.

На практичному занятті з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», яке 7 листопада провела старша викладачка Ольга Никитенко на тему «Economic activity. The science of economics», здобувачі 1 курсу спеціальності «Менеджмент» вивчали ключові аспекти економічних процесів, що визначають діяльність підприємства.

З огляду на глобалізацію бізнесу та міжнародну співпрацю, знання англійської мови є необхідною умовою для розуміння та використання сучасної економічної термінології. Вивчення економічної діяльності на заняттях з англійської мови також сприяє розвитку навичок міжкультурної комунікації, що є важливим аспектом роботи менеджера на міжнародному ринку. Викладачці вдалося впровадити інтегрований підхід до навчання, залучивши міжпредметні зв'язки з основних професійних дисциплін.

Завдяки такому практичному та інноваційному підходу до навчання, наші здобувачі отримують не тільки теоретичні знання, а й практичні мовні навички, які допоможуть їм успішно працювати в міжнародному бізнес- та економічному середовищі в майбутньому.

Опублікований: 08-11-2024
Читайте також:
Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є залучення  здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи з другого-третього року навчання в університеті та представлення наукового доробку на студентських наукових конференціях в Україні і поза її межами. Постійно здобувачі кафедри беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 квітня 2021

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт

На кафедрі біотехнології і мікробіології напередодні зимової екзаменаційної сесії відбулася серія зустрічей гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» Вікторії Красінько з магістрантами першого і другого курсів денної та заочної форм здобуття освіти за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», присвя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна етика і доброчесність – запорука успішного навчання і захисту кваліфікаційних робіт 20 грудня 2023

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ!

«Вік живи, вік учись» – каже відоме українське прислів’я. Саме тому, з метою обміну досвідом викладання англійської мови доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець вирушила до Західно-Фінляндського коледжу в м. Гуйттінен у Фінляндії для проходження стажування за кордоном. 7 жовтня запрошені учасники мали можливість посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! 08 жовтня 2019

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв

За даними міжнародного рейтингу Ranking WEB of Repositories, опублікованого в січні 2017 року, університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 13 позицію із 54 українських електронних архівів і 854 місце серед 2275 інституційних репозитаріїв світу. Станом на 1 січня 2017 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв 25 січня 2017