Н У Х Т

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування

26 січня 2024

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування

20-21 січня у Києві відбувся юніорський чемпіонат України з фехтування на шаблях, учасниками якого були майже 70 спортсменів із шести областей.

21 січня у межах чемпіонату відбувся командний турнір, у якому на найвищу сходинку п’єдесталу піднялася збірна «Київ-1», яка у фінальному поєдинку за «золото» виграла у команди Миколаєва з рахунком 45:42.

У складі команди виступав другокурсник спеціальності «Біотехнології і біоінженерія» Гліб Столярчук.

Вітаємо нашого здобувача з перемогою! Бажаємо успіхів у навчанні й спорті!

Опублікований: 26-01-2024
Читайте також:
Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

14 травня відбулося чергове планове засідання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з допомогою платформи zoom. Під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного обговорювалися і вирішувалися нагальні питання підготовки до успішного завершення навчального року. Зокрема, колектив обговорив: поточний контроль дистанційної форми навчання з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорювалися на плановому засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 травня 2020

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу

Днями відбулося засідання спеціалізованої вченої ради 05.18.18, присвячене захисту дисертаційної роботи аспіранта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Дениса Пригодія (науковій керівник – доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко). Дисерта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу 17 листопада 2018

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу постійно користуються найвишуканішими шляхами підвищення власної педагогічної кваліфікації. 21 листопада професорка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко, доцентка цієї є кафедри Тетяна Мірзодаєва та асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Світлана Ковал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнюють свої знання й навички викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 листопада 2021

Оприлюднені матеріали 88-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Завершує свою роботу 88-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка цього року працювала в екстремальних умовах протягом квітня-травня. Постерні сесії продовжують працювати, а тим часом сформований і оприлюднений збірник матеріалів конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали 88-ї конференції молодих учених, аспірантів і студентів 30 травня 2022