Н У Х Т

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

29 липня 2024

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

Інформуємо про нові можливості для участі в міжнародних програмах і заходах:

Міжнародний обмін для дівчат на тему неформальної екоосвіти у Німеччині. Дедлайн – 31 липня.
PALIANYTSIA — Міжнародний навчальний візит молоді до польсько-українського кордону. Дедлайн – 1 серпня.
Next Visionaries: програма з євроінтеграції для молодих лідерів. Дедлайн – 2 серпня.
Довгострокове волонтерство в культурно-урбаністичному центрі в Іспанії. Дедлайн – 4 серпня.
Life in plastic is NOT fantastic – Молодіжний обмін в Хорватії на тему екологічної стійкості. Дедлайн – 4 серпня.
Грантова програма «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії». Дедлайн – 7 серпня.
Для молодих дослідників: Charlemagne Prize Fellowship. Дедлайн – 11 серпня.
Всесвітній молодіжний форум у Португалії. Дедлайн – 30 вересня.

Участь у таких програмах – унікальна можливість для молоді розширити знання у різних галузях і вдосконалити свої мовні навички. А сертифікати учасників стануть вагомим доповненням до професійного портфоліо.

Опублікований: 29-07-2024
Читайте також:
Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу. Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Крот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 грудня 2020

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники

Уже 17 років поспіль у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету новий календарний рік розпочинається декадою інформатики і комп’ютерних технологій. У цей час відбуваються різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок у світі інформаційних технологій. 28 січня у рамках дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники 01 лютого 2020

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів

Про особливості призначення судової товарознавчої експертизи говорили на науковому семінарі, організованому кафедрою експертизи харчових продуктів. Доповідачкою була к.т.н., доцентка, старша наукова співробітниця лабораторії економічних та товарознавчих досліджень Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють професійні зв’язки та вдосконалюють викладацьку майстерність на кафедрі експертизи харчових продуктів 21 грудня 2022

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018