Н У Х Т

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

29 липня 2024

Корисно і цікаво: міжнародні можливості для наших здобувачів освіти і науковців

Інформуємо про нові можливості для участі в міжнародних програмах і заходах:

Міжнародний обмін для дівчат на тему неформальної екоосвіти у Німеччині. Дедлайн – 31 липня.
PALIANYTSIA — Міжнародний навчальний візит молоді до польсько-українського кордону. Дедлайн – 1 серпня.
Next Visionaries: програма з євроінтеграції для молодих лідерів. Дедлайн – 2 серпня.
Довгострокове волонтерство в культурно-урбаністичному центрі в Іспанії. Дедлайн – 4 серпня.
Life in plastic is NOT fantastic – Молодіжний обмін в Хорватії на тему екологічної стійкості. Дедлайн – 4 серпня.
Грантова програма «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії». Дедлайн – 7 серпня.
Для молодих дослідників: Charlemagne Prize Fellowship. Дедлайн – 11 серпня.
Всесвітній молодіжний форум у Португалії. Дедлайн – 30 вересня.

Участь у таких програмах – унікальна можливість для молоді розширити знання у різних галузях і вдосконалити свої мовні навички. А сертифікати учасників стануть вагомим доповненням до професійного портфоліо.

Опублікований: 29-07-2024
Читайте також:
Професійні та освітні кваліфікації: сучасні підходи для закладів вищої освіти

У жовтні асистентка кафедри технологій ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до курсу відеолекцій «Професійні та освітні кваліфікації: актуальні методологічні підходи для закладів вищої освіти», розробленого Національним агентством кваліфікацій. Курс спрямований на систематизацію знань представників ЗВО щодо сучасних підхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні та освітні кваліфікації: сучасні підходи для закладів вищої освіти 28 жовтня 2025

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 квітня 2024

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки»

Весь минулий тиждень кафедра біотехнології і мікробіології радо вітала всіх, хто бажав відчути себе студентом-біотехнологом під час осінніх канікул. І п’ятниця, 1 листопада, не стала винятком. У цей день школярів з їх вчителями та родичами приймали почергово відразу на двох майстер-класах. Можливістю відчути себе студентами кафедри виявили бажання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки» 05 листопада 2019