2 грудня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась нарада зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», генеральним директором ТОВ «Шльосем Україна», головою Президії асоціації виробників фітосировини України Романом Михайличем.
У нараді взяли участь завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, гарантка цієї освітньої програми, доцентка Наталія Ющенко, доцентка Людмила Мамченко та асистентка Ганна Березова.
Під час зустрічі обговорювалися питання удосконалення змісту освітньо-професійної програми з урахуванням сучасних трендів ресторанного бізнесу, а також перспективи розвитку індустрії дієтичного та аюрведичного харчування в Україні та світі.
Учасники наради прийняли рішення щодо подальшого співробітництва між Національним університетом харчових технологій та Асоціацією виробників фітосировини України з метою спільної науково-дослідницької діяльності для розроблення інноваційної дієтичної та аюрведичної харчової продукції із залученням вітчизняної сировинної бази.