Н У Х Т

Вступникам на замітку: реєстрація для вступу на бакалаврський ступінь

30 березня 2022

Вступникам на замітку: реєстрація для вступу на бакалаврський ступінь

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що завершує роботу над Порядком зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році, в якому буде докладно описаний вступний процес.

Наразі допрацьовується й механізм складання іспиту, проте для організації іспитувань потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників випробувань. Така інформація отримується з бази реєстраційних даних потенційних учасників ЗНО. Тому звертаємо увагу вступників, якщо ви вже зареєструвалися для участі у ЗНО (створили реєстраційну картку та віддали її керівнику закладу освіти або надіслали до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти), ви зареєстровані для участі у вступних випробуваннях.

Якщо ви плануєте цьогоріч вступати до вітчизняних закладів вищої освіти, проте ще не зареєструвалися для участі в ЗНО, ознайомтеся, будь ласка, з алгоритмом дій за покликанням. До 9 квітня 2022 року вам необхідно буде створити реєстраційну картку.

Крім цього, Український центр оцінювання якості освіти запропонував механізм дій для керівників закладів загальної середньої та професійної освіти, який уможливить вступ випускників до університетів.

Опублікований: 30-03-2022
Читайте також:
Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти

На кафедрі технології оздоровчих продуктів завершилися захисти бакалаврських і магістерських робіт студентів денної, заочної та заочної/скороченої форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». За період роботи Екзаменаційної комісії відбулися 6 захистів дипломних проектів і робіт, на яких були розглянуті 18 дипломних проектів бакалаврі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

49 випускників кафедри технології оздоровчих продуктів гідно представили свої дипломні роботи та проекти 26 лютого 2019

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою. Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка 18 березня 2022