Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека університету знайомить з літературою, отриманою у червні 2018 року

04 липня 2018

Науково-технічна бібліотека університету знайомить з літературою, отриманою у червні 2018 року

Традиційно, наприкінці кожного місяця Науково-технічна бібліотека університету знайомить з літературою, отриманою фондами бібліотеки впродовж місяця. Кожний бажаючий може відвідати виставку нових надходжень у науковому читальному залі. Влітку – у час відпусток і канікул, фахівці бібліотеки пропонують до уваги зацікавлених онлайн-ознайомлення з новими надходженнями, для чого готують спеціальний інформаційний бюлетень.

Наразі у розділі «Інформаційна діяльність» на сайті бібліотеки опублікований список нових надходжень за червень 2018 року. В інформаційному бюлетені містяться відомості про нові надходження, поданий повний бібліографічний опис видань, зазначена кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки.

Матеріал згрупований за розділами УДК, у межах розділу – за абеткою авторів або назв видань.

Опублікований: 04-07-2018
Читайте також:
Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019

Перші кроки для майбутніх науковців: знайомство з наукометричними базами даних

Сучасне життя неможливо уявити без Інтернету, що об’єднує мільярди людей, надає доступ до безмежних обсягів інформації, послуг і можливостей. Ось і науковці з усього світу вже не уявляють своєї діяльності без постійного спілкування, обміну досвідом, апробації власних наукових досягнень і публікацій у фахових виданнях, доступ до яких сьогодні відкри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки для майбутніх науковців: знайомство з наукометричними базами даних 04 листопада 2025

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, готуючись до проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, вирішив, що враження його учасників від перебування у НУХТ мають бути яскравими, позитивними, а ще краще, якщо і корисними! І, напевно, саме такими вони й залишаться після екскурсії на фармацевтичне підприємство, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від ПАТ «Фармак» отримали учасники ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 25 квітня 2018