Н У Х Т

Практичні будні четвертокурсників-екологів

18 лютого 2025

Практичні будні четвертокурсників-екологів

Наразі триває практика здобувачів бакалаврату освітньої програми «Екологія та екоменеджмент». Зокрема четвертокурсник Тимофій Литовченко проходить виробничу та переддипломну практику у ТОВ «Київський Пекарний Дім» (м. Бровари) і вважає, що йому дуже пощастило з базою практики. Підприємство постійно оновлює технологічне обладнання та використовує перевірені часом рецептури для забезпечення високої якості готової хлібобулочної продукції.

З першого дня на практиці, відразу після проходження інструктажів, здобувач освіти отримав окреме робоче місце з комп’ютером і побував у всіх цехах підприємства. Під час проходження виробничої практики він ознайомився з історією та організаційною структурою підприємства, нормативними документами, асортиментом продукції, джерелами постачання сировини та особливостями технологічного процесу, а також у виробничих умовах побачив сучасне обладнання провідних виробників Чехії, Швеції, Словаччини. Зараз підприємство працює згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000. У ТОВ «Київський Пекарний Дім» працює лабораторія контролю якості, а дослідження показників безпечності сировини та готової продукції проводять на замовлення у спеціальній лабораторії.

Переддипломна практика у ТОВ «Київський Пекарний Дім» передбачає ґрунтовний аналіз інформації щодо складу та обсягів викидів, скидів і відходів підприємства, ефективності роботи наявного природоохоронного обладнання. Це дасть змогу запропонувати підприємству сучасні та ефективні способи вирішення екологічних проблем під час виконання кваліфікаційної роботи.

Чудово, що у наших здобувачів-екологів є можливість перевірити та використати в умовах реального виробництва отримані в університеті знання. Тимофій вдячний колективу ТОВ «Київський Пекарний Дім» за доступ до інформації, розуміння та можливість отримати відповіді на всі запитання зацікавленого студента!

Опублікований: 18-02-2025
Читайте також:
Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТІ-2-6 Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Ларисою Михонік відвідали ПрАТ «Оболонь», яке є найпотужнішим підприємством з виробництва пива в Європі та найбільшим його експортером в Україні. Студенти дізналися про сучасний стан пивоварної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закріпити теоретичні знання в умовах виробництва допомагають студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 травня 2018

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP

З метою розвитку професійних навиків і впровадження сучасних САПР-технологій у навчальний процес старший викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко здобув навички роботи в програмі Autodesk Revit MEP. Очне навчання проходило у навчальному центрі «Успіх», діяльність якого здійснюється за ліцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування став сертифікованим фахівцем з Autodesk Revit MEP 19 січня 2024

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту підготували та видали колективну монографію «Управління розвитком підприємств в умовах трансформації економічних відносин». У монографії розкриті особливості управління розвитком підприємств у складних умовах трансформації економічних відносин і глобалізації економіки. Досліджені процеси привели кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту 05 лютого 2020

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини

Відбулося засідання наукового гуртка, керівницею якого є професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Засідання пройшло дистанційно в режимі конференції ZOOM. Його тема – «Використання насіння чіа в технології борошняних кондитерських виробів». Учасники гуртка мали завдання виготовити в домашніх умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів досліджують використання нетрадиційної сировини 24 листопада 2020