Н У Х Т

Практичні будні четвертокурсників-екологів

18 лютого 2025

Практичні будні четвертокурсників-екологів

Наразі триває практика здобувачів бакалаврату освітньої програми «Екологія та екоменеджмент». Зокрема четвертокурсник Тимофій Литовченко проходить виробничу та переддипломну практику у ТОВ «Київський Пекарний Дім» (м. Бровари) і вважає, що йому дуже пощастило з базою практики. Підприємство постійно оновлює технологічне обладнання та використовує перевірені часом рецептури для забезпечення високої якості готової хлібобулочної продукції.

З першого дня на практиці, відразу після проходження інструктажів, здобувач освіти отримав окреме робоче місце з комп’ютером і побував у всіх цехах підприємства. Під час проходження виробничої практики він ознайомився з історією та організаційною структурою підприємства, нормативними документами, асортиментом продукції, джерелами постачання сировини та особливостями технологічного процесу, а також у виробничих умовах побачив сучасне обладнання провідних виробників Чехії, Швеції, Словаччини. Зараз підприємство працює згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000. У ТОВ «Київський Пекарний Дім» працює лабораторія контролю якості, а дослідження показників безпечності сировини та готової продукції проводять на замовлення у спеціальній лабораторії.

Переддипломна практика у ТОВ «Київський Пекарний Дім» передбачає ґрунтовний аналіз інформації щодо складу та обсягів викидів, скидів і відходів підприємства, ефективності роботи наявного природоохоронного обладнання. Це дасть змогу запропонувати підприємству сучасні та ефективні способи вирішення екологічних проблем під час виконання кваліфікаційної роботи.

Чудово, що у наших здобувачів-екологів є можливість перевірити та використати в умовах реального виробництва отримані в університеті знання. Тимофій вдячний колективу ТОВ «Київський Пекарний Дім» за доступ до інформації, розуміння та можливість отримати відповіді на всі запитання зацікавленого студента!

Опублікований: 18-02-2025
Читайте також:
Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії

Насичена й плідна співпраця з румунськими університетами триває – наші науковці, творча молодь і студенти виконують спільні дослідження та обмінюються досвідом. Сфери співпраці розширюються – румунські колеги запрошують наших науковців до участі у спеціалізованих вчених радах із захисту дисертацій. Днями ступінь докторів філософії здобували аспіра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ – на захистах дисертацій у Румунії 21 жовтня 2022

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020 року до магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету біотехнології та екологічного контролю і факультету автоматизації і комп’ютерних систем завітали ейчари ПрАТ «Індар» – підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар» 22 січня 2020

Університет взяв участь в Українсько-Баварській конференції з програм подвійних дипломів

4-5 травня в Регенсбурзі (Німеччина) у гібридному форматі відбулась українсько-баварська конференція з програм подвійних дипломів, у якій взяли участь: Генеральний консул України в Мюнхені Юрій Ярмілко, заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, державна міністерка з європейських і міжнародних справ Баварської державної канцелярії М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет взяв участь в Українсько-Баварській конференції з програм подвійних дипломів 10 травня 2023

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри

У рамках тісної співпраці кафедри готельно-ресторанної справи з ліцеєм № 59 міста Києва за ініціативи професорки кафедри Тетяни Сильчук ліцеїсти відвідали Фестиваль кар’єри, що розгорнувся на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Одним із яскравих прикладів спільної взаємодії освіти та бізнесу стала презентація від мережі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри 29 травня 2025