Н У Х Т

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

14 серпня 2019

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

Міністерство освіти і науки України звернулося до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з клопотанням про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році.

Приємно, що Комісією з відбору претендентів на здобуття Премії була відібрана робота молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету «Реалізація принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування у виробництві молочно-білкових продуктів» (автори – доцент Алла Тимчук, старший викладач Уляна Кузьмик, асистент Ігор Устименко).

Премія Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок заснована з метою сприяння розвитку вітчизняної науки і техніки, активізації участі талановитих молодих учених у проведенні міждисциплінарних фундаментальних і прикладних наукових досліджень та науково-технічних розробок, інноваційному розвитку держави, підвищенню престижу наукового працівника та його ролі у суспільстві. Вона була заснована Верховною Радою України у 2007 році. Щороку присуджуються 30 Премій, а її розмір становить шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна.

Бажаємо перемоги нашим молодим науковцям!

Опублікований: 14-08-2019
Читайте також:
Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму

Щорічно у травні, напередодні Дня Києва на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка проводиться науково-практичний захід, який об’єднує науковців, освітян і фахівців-практиків сфери гостинності для обміну досвідом і вирішення актуальних питань сьогодення – Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму 23 травня 2025

Мистецтво комунікації від польських фахівців

30 січня 2025 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, асистентка Марія Омельченко, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і доцентка цієї ж кафедри Оксана Кирпіченкова та викладачі кафедри маркетингу разом із бакалаврами і магістрантами спеціальності «Журналістика», освітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації від польських фахівців 31 січня 2025

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС

Здобувачі-магістранти освітньо-професійних програм «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» і «Промислова та фармацевтична біотехнологія» долучилися до обговорення цікавої й актуальної теми «Харчова безпека у ЄС». Гостьову лекцію у рамках дисципліни «Екологічна політика та технічне регулювання у ЄС» для магістрантів факультету біотехнології та еколог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти обговорюють харчову безпеку у ЄС 30 травня 2024