Н У Х Т

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

14 серпня 2019

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

Міністерство освіти і науки України звернулося до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з клопотанням про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році.

Приємно, що Комісією з відбору претендентів на здобуття Премії була відібрана робота молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету «Реалізація принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування у виробництві молочно-білкових продуктів» (автори – доцент Алла Тимчук, старший викладач Уляна Кузьмик, асистент Ігор Устименко).

Премія Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок заснована з метою сприяння розвитку вітчизняної науки і техніки, активізації участі талановитих молодих учених у проведенні міждисциплінарних фундаментальних і прикладних наукових досліджень та науково-технічних розробок, інноваційному розвитку держави, підвищенню престижу наукового працівника та його ролі у суспільстві. Вона була заснована Верховною Радою України у 2007 році. Щороку присуджуються 30 Премій, а її розмір становить шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна.

Бажаємо перемоги нашим молодим науковцям!

Опублікований: 14-08-2019
Читайте також:
Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кулінарії «Merry Cook», з авторською кавовою картою від топового баристи Антона Дихніча. Виїзний практикум з технології кави і кавових напоїв для студентів провів бариста Ілля Грушеви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці приготування кави для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 11 квітня 2018

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі

У рамках декади циклової комісії інформаційних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий захід «Ми – програмісти», що мав на меті допомогти студентам у визначенні цілей на майбутнє, мотивувати їхню подальшу навчальну діяльність у обраній професії, розширити знання студентів про професію програміста, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивацією навчальної діяльності студентів у обраній професії опікуються наші викладачі 11 березня 2019

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023

Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність –  кейс-лекція від стейкхолдера

20 березня здобувачі магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», освітньо-професійної бакалаврської програми «Туризм» та магістерської освітньої програми «Туризм і рекреація» вивчили кейси розвитку туризму, реалізовані за ініціативи керівника проєктів з питань залучення інвест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сучасними інструментами розвитку туризму відтворити національну ідентичність – кейс-лекція від стейкхолдера 21 березня 2024