Н У Х Т

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

14 серпня 2019

Робота молодих науковців НУХТ висунена на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році

Міністерство освіти і науки України звернулося до Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти з клопотанням про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2019 році.

Приємно, що Комісією з відбору претендентів на здобуття Премії була відібрана робота молодих науковців кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету «Реалізація принципів ресурсозаощадження та раціонального харчування у виробництві молочно-білкових продуктів» (автори – доцент Алла Тимчук, старший викладач Уляна Кузьмик, асистент Ігор Устименко).

Премія Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок заснована з метою сприяння розвитку вітчизняної науки і техніки, активізації участі талановитих молодих учених у проведенні міждисциплінарних фундаментальних і прикладних наукових досліджень та науково-технічних розробок, інноваційному розвитку держави, підвищенню престижу наукового працівника та його ролі у суспільстві. Вона була заснована Верховною Радою України у 2007 році. Щороку присуджуються 30 Премій, а її розмір становить шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна.

Бажаємо перемоги нашим молодим науковцям!

Опублікований: 14-08-2019
Читайте також:
На відкритій онлайн-лекції професорки кафедри гуманітарних дисциплін студенти гортали сторінки минулого України

Відбулася відкрита онлайн-лекція завідувачки кафедри гуманітарних дисциплін Надії Левицької з дисципліни «Історія та культура України». Тема лекції – «Українські землі в XIV – XVIII ст.». Студенти разом із викладачкою захопливо гортали сторінки минулого України. Професорка розповіла про становище українських земель у складі Литви та Польщі, виникн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відкритій онлайн-лекції професорки кафедри гуманітарних дисциплін студенти гортали сторінки минулого України 23 жовтня 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи успішно склали атестаційний екзамен здобувачі освіти бакалаврського рівня заочної форми

15 лютого 2024 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Очолила екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи, доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи успішно склали атестаційний екзамен здобувачі освіти бакалаврського рівня заочної форми 16 лютого 2024

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги 10 травня 2018

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі другого курсу спеціальності «Туризм» беруть участь у заходах проєкту «Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ». Завдячуючи Національній ресторанній асоціації України, наші здобувачі спілкуються з виноробами, дізнаються про принципи виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустрічі з українськими виноробами від НРАУ 19 грудня 2022