Н У Х Т

Практичний нюанс харчових технологій

24 листопада 2023

Практичний нюанс харчових технологій

Студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Ларисою Михонік відвідали пивоварню «BeerMaster Brevery» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану в ТЦ «Республіка».

Пивоварня славиться широким асортиментом крафтового пива, яке варять досвідчені пивовари. Екскурсію провів випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету, головний пивовар Олександр Руденко і розповів про традиції пивоваріння в Україні та особливості виробництва пива в крафтових пивоварнях. Студенти мали змогу побачити сировину, з якої виробляють пиво, основне технологічне обладнання та продегустувати деякі унікальні зразки пива. Інформація, яку отримали студенти під час відвідування пивоварні, стане у пригоді під час вивчення дисципліни «Харчові технології».

Під час екскурсії студенти також ознайомилися з асортиментом хлібобулочних виробів, тортів і тістечок, крафтового сиру та м’ясних продуктів, які виготовляють у «Сільпо».

Екскурсанти вдячні головному пивовару Олександру Руденку за приділений час і такий гостинний прийом й бажають колективу пивоварні творчого натхнення! Колектив кафедри висловлює вдячність за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Катерині Охмарк, фахівчиням з персоналу Олені Шатравій та Людмилі Горячій і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

21 квітня доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Олена Пивоваренко прочитала відкриту лекцію «Новітня українська культура першої половини ХХ ст.» для здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю. Із захопленням здобувачі сприймали матеріал, адже мали змогу ознайомитися з шедеврами українського та світового мистецтва. Розвиток теат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін 22 квітня 2021

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 травня 2023

День Незалежності України на кафедрі маркетингу

Кафедра маркетингу провела флешмоб до Дня Незалежності України «Давайте разом покажемо, як сильно ми любимо нашу країну» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники ініціативи поділилися своїми фото зі символікою України (як державною, так і народною), які були опубліковані на сторінках кафедри у соціальних мережах.

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Незалежності України на кафедрі маркетингу 27 серпня 2021