Н У Х Т

Практичний нюанс харчових технологій

24 листопада 2023

Практичний нюанс харчових технологій

Студенти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставницями, доцентками кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко та Ларисою Михонік відвідали пивоварню «BeerMaster Brevery» торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо», розташовану в ТЦ «Республіка».

Пивоварня славиться широким асортиментом крафтового пива, яке варять досвідчені пивовари. Екскурсію провів випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету, головний пивовар Олександр Руденко і розповів про традиції пивоваріння в Україні та особливості виробництва пива в крафтових пивоварнях. Студенти мали змогу побачити сировину, з якої виробляють пиво, основне технологічне обладнання та продегустувати деякі унікальні зразки пива. Інформація, яку отримали студенти під час відвідування пивоварні, стане у пригоді під час вивчення дисципліни «Харчові технології».

Під час екскурсії студенти також ознайомилися з асортиментом хлібобулочних виробів, тортів і тістечок, крафтового сиру та м’ясних продуктів, які виготовляють у «Сільпо».

Екскурсанти вдячні головному пивовару Олександру Руденку за приділений час і такий гостинний прийом й бажають колективу пивоварні творчого натхнення! Колектив кафедри висловлює вдячність за запрошення та організацію екскурсії менеджерці з персоналу Катерині Охмарк, фахівчиням з персоналу Олені Шатравій та Людмилі Горячій і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Посилення науково-педагогічного потенціалу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки щодо присвоєння вчених звань і присудження наукових ступенів від 23 жовтня 2018 року присвоєно вчене звання доцента кафедри економічної теорії кандидату економічних наук Ксенії Омельченко. У науковому доробку викладача понад 40 наукових праць, із яких підручники, статті та виступи на науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посилення науково-педагогічного потенціалу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ 16 листопада 2018

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 листопада 2022

В університеті розпочалася повномасштабна вступна кампанія

12 липня в Україні почався прийом заяв на вступ до вишів на бакалавра і молодшого спеціаліста на базі 11 класів. Більшість таких вступників подають заяви в електронному вигляді через особисті кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/ Щоб подати заяву, вступнику потрібно зайти до свого електронного кабінету (або створити його), перевірити (аб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася повномасштабна вступна кампанія 12 липня 2018

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції»

У межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції працювала секція «Технологія ресторанної продукції». Її роботу очолила завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, а фу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції» 14 квітня 2025