Н У Х Т

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

10 травня 2018

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових робіт студентів. Креативною стала і ключова подія – урочистий мітинг присвячений травневим дням 1945 року.

Перед присутніми виступили почесні гості, що побували у зоні АТО: викладач коледжу Валерій Білик, випускник коледжу Сергій Решетняк, батько студента Анатолій Гершун, голова ГО «Об’єднання ветеранів АТО Черкаської області» Сергій Водяний. Серед гостей був і представник міської влади, випускник коледжу, а нині - секретар Смілянської міської ради Костянтин Синьогуб.

Короткий історичний матеріал голови комісії суспільних дисциплін Валентина Решетняка підкреслив трагізм подій 1939-1945 року. Емоційно насиченими стали майстерні виступи учасників художньої самодіяльності  студії «Шанс» Альони Сакун, Зоряни Потилко, Влади Величко та Ірини Зімнохи.

Керівник Народного аматорського колективу коледжу «Сріблянка» Людмила Хавренок та чоловічий склад колективу потужною піснею закликали відстоювати рідну землю від загарбників.

Студенти групи ОКС17 на чолі з класним керівником Ольгою Стеблиною відтворили інсценізацію пісні С.Вакарчука «Обійми мене» та випустили голубів у небо як символ миру на землі.

Захід закінчився хвилиною мовчання на честь вшанування пам’яті про всіх загиблих у роки ІІ Світової війни та неоголошеної війни сьогодення. Також відбулося покладання вінків до Меморіалу пам’яті загиблих смілян-учасників АТО та пам’ятнику Невідомого солдата.

Після урочистої частини на присутніх чекало справжнє спортивне свято: волейбольний матч між командами студенток-срібних призерок змагань ІІ обласної студентської спартакіади та збірної викладачів і випускників коледжу.

9 травня представники колективу різних поколінь взяли активну участь у святкових заходах міського рівня. 

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов

Українським центром оцінювання якості освіти оголошені результати тестів єдиного вступного іспиту з іноземних мов, що відбувся 2 липня. Результати тестів визначені для понад 55 тисяч учасників та розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у кабінетах учасників ЄФВВ/ЄВІ. Пороговий бал «склав/не склав» для тестів єдиного вступн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені результати ЄВІ в магістратуру з іноземних мов 16 липня 2019

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ

Останнім часом стало доброю традицією щорічне поповнення лав студентів-екологів випускниками коледжів. Приємно, що з кожним роком продовжувати отримання освіти бажає все більше молодших спеціалістів, які отримали диплом за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища». Тому з метою ознайомлення майбутніх випускників із перспективами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біохімії та екологічного контролю знайомлять випускників коледжів із перспективами навчання в НУХТ 27 лютого 2017

Про крафтове хлібопекарство для магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі»

Сучасні тенденції та умови у  сфері освіти вимагають застосування активних методів навчання, які сприяють розвитку професійного потенціалу здобувачів і підвищують результативність освоєння навчального матеріалу. Запрошення експертів для читання здобувачам гостьових лекцій є необхідним елементом навчального процесу, який надає можливість фахівцям га...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове хлібопекарство для магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» 05 жовтня 2023