Н У Х Т

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

10 травня 2018

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася низка заходів присвячених Дню примирення та Дню Перемоги. Особливо насиченим стало 8 травня. Студенти і педагогічний колектив коледжу під час перерв отримали можливість переглянути унікальні кадри фронтової хроніки, ознайомитися з документами і матеріалами на виставці творчих та пошукових робіт студентів. Креативною стала і ключова подія – урочистий мітинг присвячений травневим дням 1945 року.

Перед присутніми виступили почесні гості, що побували у зоні АТО: викладач коледжу Валерій Білик, випускник коледжу Сергій Решетняк, батько студента Анатолій Гершун, голова ГО «Об’єднання ветеранів АТО Черкаської області» Сергій Водяний. Серед гостей був і представник міської влади, випускник коледжу, а нині - секретар Смілянської міської ради Костянтин Синьогуб.

Короткий історичний матеріал голови комісії суспільних дисциплін Валентина Решетняка підкреслив трагізм подій 1939-1945 року. Емоційно насиченими стали майстерні виступи учасників художньої самодіяльності  студії «Шанс» Альони Сакун, Зоряни Потилко, Влади Величко та Ірини Зімнохи.

Керівник Народного аматорського колективу коледжу «Сріблянка» Людмила Хавренок та чоловічий склад колективу потужною піснею закликали відстоювати рідну землю від загарбників.

Студенти групи ОКС17 на чолі з класним керівником Ольгою Стеблиною відтворили інсценізацію пісні С.Вакарчука «Обійми мене» та випустили голубів у небо як символ миру на землі.

Захід закінчився хвилиною мовчання на честь вшанування пам’яті про всіх загиблих у роки ІІ Світової війни та неоголошеної війни сьогодення. Також відбулося покладання вінків до Меморіалу пам’яті загиблих смілян-учасників АТО та пам’ятнику Невідомого солдата.

Після урочистої частини на присутніх чекало справжнє спортивне свято: волейбольний матч між командами студенток-срібних призерок змагань ІІ обласної студентської спартакіади та збірної викладачів і випускників коледжу.

9 травня представники колективу різних поколінь взяли активну участь у святкових заходах міського рівня. 

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Науковець університету представив норвезьку сторону на заходах з нагоди підписання оновленої Угоди про вільну торгівлю

8 квітня 2025 року в Кабінеті Міністрів України відбулося урочисте підписання оновленої Угоди про вільну торгівлю між Україною та Норвегією. Ця подія стала важливою віхою у розширенні економічної взаємодії між країнами. У рамках заходів, присвячених підписанню Угоди, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Юрій Кулинич виступив із допов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець університету представив норвезьку сторону на заходах з нагоди підписання оновленої Угоди про вільну торгівлю 10 квітня 2025

Неабиякий науковий потенціал демонструють молоді вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15-16 квітня 2021 року в університеті відбулася 87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції працювала підсекція «Технологія ресторанної продукції». Із привітальним словом до моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неабиякий науковий потенціал демонструють молоді вчені кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2021

Майстер-клас із визначення фальсифікації меду від наших викладачів старшокурсникам Васильківського професійного ліцею

22 квітня 2019 р. викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали КНС КОР «Васильківський професійний ліцей» з метою презентації спеціальностей «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріла заступник директора з навчально-ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із визначення фальсифікації меду від наших викладачів старшокурсникам Васильківського професійного ліцею 23 квітня 2019

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Випускова кафедра готельно-ресторанної справи організовує знайомство першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з діяльністю кращих вітчизняних готельних підприємств. Цьогоріч своє знайомство з національним готельним господарством вони розпочали з мережі Optima Hotels&Resorts. Це найбільша в Україні готельно-ресторанна компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомляться з вітчизняним готельним господарством першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2024