Н У Х Т

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

10 лютого 2017

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «спеціаліст», що навчалися за спеціалізацією  «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Теми проектів були присвячені технічному переоснащенню львівських хлібозаводів №1 та №5 ПАТ «Концерн Хлібпром», проектам хлібозаводів і пекарень різної потужності, кондитерських цехів із впровадженням нового асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів і сучасних технологій.

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів освітнього ступеня «спеціаліст» очолила начальник виробництва ВП «Львівський хлібозавод №1» ПАТ «Концерн Хлібпром» Ольга Антошків, а комісію із захисту дипломних проектів освітнього ступеня «бакалавр» – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Віра Дробот.  До складу  екзаменаційних комісій увійшли директор Львівської філії НУХТ Ольга Тесля, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Лариса Михонік, доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Львівського торговельно-економічного університету Наталія Петришин, доцент кафедри проектування та експлуатації машин  НУ «Львівська політехніка» Валентина Рак.

Студенти гідно представили дипломні проекти, обґрунтували запропоновані заходи та відповіли на всі запитання. Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, а також практичну цінність представлених до захисту проектів.

Опублікований: 10-02-2017
Читайте також:
Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві»

У рамках проведення локального моніторингу освітніх програм кафедри експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» за участі викладів кафедри та провідної фахівчині в сфері харчової безпечності й аудиторки міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certi...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» 25 січня 2024

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі

Масштабний захід під назвою «Welcome to the future of learning» у Києві днями провів Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education і Pearson. Із метою ознайомлення зі сучасними методиками викладання англійської мови у світі викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, Галина Лук’янець і Надія Шерстюк відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі 03 червня 2019

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвито...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 04 квітня 2025

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко відвідали ХІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території  Національного комплексу «Експоцентр України» 19 вересня 2020 року. Захід був організований Федерацією органічного руху України за  підтримки Міністерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проаналізували ринок органічної продукції доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020