Н У Х Т

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

10 лютого 2017

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «спеціаліст», що навчалися за спеціалізацією  «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Теми проектів були присвячені технічному переоснащенню львівських хлібозаводів №1 та №5 ПАТ «Концерн Хлібпром», проектам хлібозаводів і пекарень різної потужності, кондитерських цехів із впровадженням нового асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів і сучасних технологій.

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів освітнього ступеня «спеціаліст» очолила начальник виробництва ВП «Львівський хлібозавод №1» ПАТ «Концерн Хлібпром» Ольга Антошків, а комісію із захисту дипломних проектів освітнього ступеня «бакалавр» – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету Віра Дробот.  До складу  екзаменаційних комісій увійшли директор Львівської філії НУХТ Ольга Тесля, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Лариса Михонік, доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Львівського торговельно-економічного університету Наталія Петришин, доцент кафедри проектування та експлуатації машин  НУ «Львівська політехніка» Валентина Рак.

Студенти гідно представили дипломні проекти, обґрунтували запропоновані заходи та відповіли на всі запитання. Члени Екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, а також практичну цінність представлених до захисту проектів.

Опублікований: 10-02-2017
Читайте також:
Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України

У наші часи можна почути безліч негативних висловлювань стосовно генетично модифікованих рослин, але ця галузь все ж таки має велике майбутнє. І хоч для більшості маніпуляції з генами – це щось на рівні неземних цивілізацій, та для студентів ІІІ курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» це – звична справа. У жовтні минулого року завзяті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки третьокурсників-біотехнологів в Інституті клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 15 січня 2019

Профорієнтація зі смаком кави кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедру готельно-ресторанної справи разом із директоркою Наталією Бриковець завітали учні 9-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 44 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. Зустрічала гостей згуртована профорієнтаційна команда у складі завідувачки кафедри Лариси Шаран, деканки факультету готельно-ресторанного та туристич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація зі смаком кави кафедри готельно-ресторанної справи 03 листопада 2025

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

Цього року із дотриманням особливих вимог безпеки у Міжнародному виставковому центрі працює Міжнародна виставка «InterCHARM Україна-2020», де представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо. У рамках виставки відбул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався! 17 вересня 2020