Н У Х Т

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

19 червня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Віталій Прибильський і Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд.

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар екзаменаційної комісії – Людмила Бондаренко.  На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготовили своїх вихованців.

Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї  творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Другий день захисту пройшов плідно: захист робіт студентів був оцінений тільки на «відмінно» і «добре», третій день захисту приніс тільки дві посередні оцінки, решта студентів захистилися на високі бали.

Члени ДЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Вітаємо всіх із успішним захистом дипломних проектів. Бажаємо успішного вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 19-06-2018
Читайте також:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 лютого 2024

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

7 березня слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи, модераторкою програми Тетяною Сильчук мали чудову нагоду зустрітися з керуючою мережею закладів ресторанного господарства «Кафе 128» Ольгою Кобилянською. Ольга, успішна випускниця, магістерка за спеціальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 10 березня 2025

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція технологині ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової на тему «Технологічні рішення компанії Lesaffre для заморожених напівфабрикатів». Лекція відбулася в рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів освітнього ступеня «Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі технологічні рішення від фахівців-практиків 07 березня 2024

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»!

Наша талановита молодь – здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Олександра Колягіна та магістерка з харчових технологій Марія Омельченко під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна вибороли перше місце на IV Всеукраїнському конкурсі студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча перемога у конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»! 03 травня 2024