Н У Х Т

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

19 червня 2018

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Віталій Прибильський і Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд.

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар екзаменаційної комісії – Людмила Бондаренко.  На захисті також були присутні викладачі  кафедри, які достойно підготовили своїх вихованців.

Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї  творчої та експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Теми дипломних проектів були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової, лікеро-горілчаної галузі та виноробства. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання, розроблення нового асортименту напоїв.

Другий день захисту пройшов плідно: захист робіт студентів був оцінений тільки на «відмінно» і «добре», третій день захисту приніс тільки дві посередні оцінки, решта студентів захистилися на високі бали.

Члени ДЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Вітаємо всіх із успішним захистом дипломних проектів. Бажаємо успішного вступу на освітній рівень «магістр»!

Опублікований: 19-06-2018
Читайте також:
Міжнародні стажування наших викладачів тривають!

Військова агресія росії не стає на заваді викладачам нашого навчально-наукового комплексу продовжувати підвищення своєї кваліфікації. Ось і заступниця директора Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з навчальної роботи Ірина Тарасюк з 12 лютого по 20 березня 2022 року пройшла міжнародне стажування «Фандрейзинг та осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стажування наших викладачів тривають! 01 квітня 2022

Другокурсники познайомилися з можливостями лабораторної бази університету

Зусиллями доцента кафедри харчової хімії Олександра Макаренка для здобувачів-біотехнологів 2 курсу в рамках дисципліни «Основи хімії ксенобіотиків» була проведена відеоекскурсія, яка могла б зацікавити будь-яку людину у сфері біотехнологій, хімії чи харчової промисловості, оскільки були презентовані технічні новинки і лабораторна апаратура, що є св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники познайомилися з можливостями лабораторної бази університету 13 лютого 2023

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до НУХТ 02 жовтня 2021

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії

Налагодження міжнародної співпраці – запорука ефективного розвитку наукових досліджень та обміну результатами наукових досягнень. Тому науковці нашого університету беруть активну участь у міжнародних конференціях. Нещодавно в Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції у Грузії 02 липня 2021