Н У Х Т

Урочиста подія в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

01 лютого 2020

Урочиста подія в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2020 року.

Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова, голова Державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки та викладачі.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії студенти отримали дипломи за спеціальністю «Туристичне обслуговування» та професіями «Офіціант, бармен», «Кондитер».

Кращі студенти були нагороджені грамотами за успіхи у навчанні, активну участь громадському житті рідного навчального закладу.

Від імені усіх випускників до керівництва коледжу, викладачів і батьків звернулися старости зі словами вдячності за турботу, терпіння і знання, дякували своїм наставникам, всьому педагогічному колективу, адміністрації за їхню працю, мудрість, професіоналізм, турботу про кожного студента.

Нагодою привітати випускників скористалися і куратори випускних груп Галина Лилак, Галина Зайцева та Олександра Котіль.

Кожний із присутніх випускників із хвилюванням слухав усі побажання, привітання та теплі слова, які звучали на сцені, і думав про те, що попереду новий період, нові здобутки та нові перемоги.

Учасники художньої самодіяльності привітали випускників коледжу музичними подарунками.

Шановні випускники! Гідно несіть звання випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і нехай все, про що мрієте, у вас вийде!

Опублікований: 01-02-2020
Читайте також:
Про здоровий спосіб життя англійською

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела виховне практичне заняття присвячене темі «Healthy Way of Life» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент» (група МН-1-6) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)». Основними цілями занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здоровий спосіб життя англійською 02 листопада 2023

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі». У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 23 лютого 2018

Здобувачі освіти підсилюють фахові компетенції

Навчання – це процес довжиною у життя, тому наші здобувачі і у вільний час відкривають для себе нові горизонти для підсилення своєї компетентності відповідно до фаху. З цією метою студенти 4 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» разом із доценткою кафедри економіки і права Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підсилюють фахові компетенції 20 лютого 2025

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі

Викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели засідання Online English Speaking club. У засіданні взяли участь студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнологій та екологічного контролю. Цього разу засідання було присвячене ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club повернувся в онлайн-режимі 27 жовтня 2020