Н У Х Т

Демонстрація професійної компетентності на відкритому занятті з іноземної мови

24 жовтня 2025

Демонстрація професійної компетентності на відкритому занятті з іноземної мови

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко 23 жовтня 2025 року провела відкрите практичне заняття на тему «Carbohydrates» для здобувачів вищої освіти групи ТІ-1-3 Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Під час заняття студенти опрацювали професійну лексику, прочитали і обговорили текст про вуглеводи, їхню роль у харчуванні і основні типи – прості і складні вуглеводи.

Здобувачі освіти представили підготовлені вдома презентації, в яких розповіли про роль круп як джерела складних вуглеводів у здоровому харчуванні, а також подивились і обговорили відеозапис про шоколад як джерело простих вуглеводів.

Викладачка підтримувала постійний емоційний контакт із аудиторією, наводила приклади, ставила першокурсникам запитання, спонукала їх до розмірковувань і дискусії щодо питань, які стосувалися теми практичного заняття.

Присутні на занятті викладачі кафедри відзначили, що заняття було проведено на належному науково-методичному рівні, чітко структуроване, використовувалися відеозаписи та наочні засоби у вигляді презентацій у Power Point, студенти виявили активність у застосуванні здобутих знань.

Опублікований: 24-10-2025
Читайте також:
БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів

Здобувачі-біотехнологи I-II курсів відвідали ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», колектив якого гостинно прийняв їх і провів ознайомчо-навчальну екскурсію. Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод відомий своїми високотехнологічними виробничими потужностями та сучасними технологіями виробництва медичних препаратів. Відвідування с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів 01 травня 2023

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти

12 грудня 2018 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук та Олена Красуля разом зі студентами групи МО-3-2 відвідали  ІІ Міжнародну виставку продовольчої продукції «UKRAINIAN FOOD EXPO». У рамках заходів виставки студенти ознайомились із експозиціями технологій та послуг для харчової промисловості, локальних виробникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти 13 грудня 2018

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани

На Сумщині відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, на якій було відзначено освітян, занесених на обласну Дошку Пошани «Педагогічна гордість Сумщини» у 2023 році за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі області. Цього року серед переможців заступник директора з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани 31 серпня 2023

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ

14 червня 2024 року здобувачі заочної форми навчання відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» склали державний кваліфікаційний екзамен. Роботу державної кваліфікаційної комісії з прийняття іспиту на технологічному відділенні спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету очолюють екзаменаційні комісії у фахових коледжах НУХТ 17 червня 2024