Н У Х Т

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами

07 грудня 2023

Розмова про стейкхолдерів і зі стейкхолдерами

Викладачі кафедри маркетингу взяли активну участь у міжуніверситетському круглому столі «Співпраця зі стейкхолдерами в межах освітньої програми «Журналістика».

Доцентки Юлія Соловйова та Ольга Антонова разом із колегами з Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Полтава) та Ужгородського національного університету розглянули перспективи співпраці зі стейкхолдерами як способу впливу на покращення якості освітньої діяльності, обговорили питання участі стейкхолдерів у роботі з оновлення діючих і розроблення нових освітніх програм за спеціальністю 061 «Журналістика», їх залучення до освітнього процесу.

Учасники круглого столу обговорили також перспективи співпраці зі стейкхолдерами у впровадженні програм академічної мобільності здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.

Викладачки кафедри маркетингу поділилися досвідом співпраці нашого університету зі стейкхолдерами, зокрема, розповіли про створену в НУХТ Асоціацію роботодавців й участь випускників освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Любові Гордої і Людмили Опульської у її діяльності. Таке об’єднання дозволяє ефективно залучати стейкхолдерів до вдосконалення навчального процесу, тож цей досвід нашого вишу було взято до уваги викладачами інших закладів вищої освіти.

Також Ольга Антонова та Юлія Соловйова розказали, як співпраця зі стейкхолдерами сприяла оптимізації освітньої програми магістерського рівня. Зокрема, розроблення магістрантами освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» в межах напрямку «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи» кваліфікаційних робіт для підприємств-стейкхолдерів.

Опублікований: 07-12-2023
Читайте також:
Університет – серед лідерів наукових рейтингів

Не секрет, що одним із вагомих підтверджень наукових досліджень є публікації у наукових виданнях і, зокрема, у тих, що входять до наукометричних баз. І однією з найпотужніших серед них є бібліографічна і реферативна база даних SciVerse Scopus, що постійно індексує понад 20 тисяч наукових видань із технічних, медичних і гуманітарних наук, а також пу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – серед лідерів наукових рейтингів 03 серпня 2018

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції

На кафедрі технології консервування відбулася цікава й актуальна гостьова лекція. Здобувачі освіти та викладачі познайомилися з власником ТМ «Тарпан» В’ячеславом Жигуном, який розповів про організацію крафтового консервного виробництва на прикладі свого підприємства. «Тарпан» розпочинали з виробництва сиродавлених олій і шротів, постійно навчаючис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості організації крафтового консервного виробництва на гостьовій лекції 22 листопада 2024

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння

Наших здобувачів освіти виокремлює бажання постійно навчатися та розвиватися, незважаючи ні на що. І літні канікули не стали виключенням для підвищення фахових компетенцій аспірантки кафедри біотехнології і мікробіології Ірини Ковшар, яка вирішила відвідати славнозвісну «Лвіварню» – музей пивоваріння від «Лвівської пивоварні». Сучасний музейний ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний інтерес ніколи не спить: занурення у світ пивоваріння 02 вересня 2024