Н У Х Т

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

23 листопада 2020

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», що передбачає покращення самостійної роботи здобувачів.

З метою розвитку уміння самостійного опрацювання теми та наочного представлення опрацьованих матеріалів перед здобувачами було поставлено завдання створити презентації відповідно до запропонованих запитань і представити їх під час онлайн-занять. 

Для демонстрації досліджень за темою заняття, напередодні викладачки підготували презентацію, що демонструє виконання досліду в лабораторних умовах із використанням харчових добавок. Цього разу тема лабораторної роботи стосувалася використання нативного та модифікованого крохмалю в технології харчоконцентратів третіх обідніх страв. 

Щоб закріпити матеріал, здобувачі повинні були приготувати досліджувані продукти з доступної сировини в домашніх умовах, сфотографувати та оформити відповідні шаблони лабораторних  робіт. В умовах карантину такий формат проведення лабораторних занять сприяє не лише покращенню організації самостійної роботи здобувачів, а й поглибленню їх знань і розвитку практичних навичок виконання досліджень.

 

Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, доцентка Ольга Михайленко. У складі комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка економічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання 20 лютого 2024

За два дні розпочинається прийом документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

14 липня починається прийом заяв і документів для участі у конкурсному відборі на навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» вступників на основі повної загальної середньої освіти. Спеціальності і освітні програми нашого університету наведені тут. Нагадуємо, що цього року дозволяється подати не більше 5 заяв на бюджет та не більше 30 зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два дні розпочинається прийом документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 12 липня 2021

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022