30 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.
Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у нашому університеті. Старшокурсники дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою, ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном, отримали інформацію про перспективи майбутнього працевлаштування та перелік необхідних документів для вступу.
Зустріч була організована за сприяння голови Циклової комісії технологічних дисциплін, гарантки освітньо-професійної програми, викладачки-методистки, спеціалістки вищої категорії Валентини Заславної.