Н У Х Т

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу

28 грудня 2021

Лекції про інноваційне обладнання прочитали наші викладачі здобувачам освіти Бердичівського коледжу

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв продовжують читати цикли лекцій і дискутувати зі здобувачами освіти фахових коледжів.

Цього разу на зв’язку знову давній партнер кафедри Бердичівський коледж промисловості, економіки і права, і наші фахівці презентували здобувачам дві цікаві теми, що стосуються інноваційного обладнання м’ясопереробної галузі (лектор – доцент Олександр Чепелюк) і фармацевтичної галузі (лектор – доцент Олексій Губеня). Викладачі просто і доступно донесли до студентів коледжу основну інформацію про сучасне обладнання і технологічні комплекси. І нагадали, які підприємства харчової та фармацевтичної галузей чекають фахівців з інжинірингу, розвивають економіку Житомирщини, України та всього світу.

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв вдячні учасникам лекцій за увагу і сподіваються побачити їх серед здобувачів освіти уже нашого університету.

Опублікований: 28-12-2021
Читайте також:
Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School

Літні канікули не проходять дарма ні для здобувачів-біотехнологів, які можуть поглиблювати свої фахові знання, беручи участь, наприклад, у Summer School в університеті Жешува (Польща), ні для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології, які також залюбки удосконалюють свій професійний досвід. Цього разу к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School 11 липня 2022

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія». Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси. Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія» 26 грудня 2017

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів

13 жовтня 2025 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся перший із серії гостьових лекторіїв для магістрантів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та культура харчової безпеки в закладах сфери гостинності». Лекцію прочитала міжнародна аудиторка та тренерка систем менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів 15 жовтня 2025