Відбувся конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Конкурс проводився серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання
Конкурс складався з двох етапів. На першому етапі здобувачі виконували тестові завдання, пов’язані з хлібопекарським і кондитерським виробництвом. На другому етапі, який відбувався у форматі Zoom-конференцій, здобувачі вирішували ситуаційні задачі, обґрунтовували вибір апаратурно-технологічної схеми виробництва, пропонували технологічні заходи для перероблення борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, розкривали суть процесів, що відбуваються під час приготування напівфабрикатів і готових виробів. Відповіді учасників другого етапу оцінювали конкурсні комісії у складі викладачів кафедри.
За сумою балів першого та другого етапів конкурсу переможцями в галузі хлібопекарського виробництва стали:
І місце – Владислава Павлова, Олександр Дуборєзов ( група ТХ-4-5);
ІІ місце – Іван Погорєлов (група ТХ-4-5);
ІІІ місце – Марина Вербецька (група ТХ-4-12ск).
Переможцями в галузі кондитерського виробництва стали:
І місце – Софія Безпечна (група ТХ-4-5);
ІІ місце – Ліліана Михальська (група ТХ-4-5);
ІІІ місце – Юлія Бойко (група ТХ-4-5).
Вітаємо переможців, бажаємо їм вдалого захисту кваліфікаційних робіт та успіхів у подальшій професійній діяльності!