Н У Х Т

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв»

28 may 2021

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв»

Відбувся конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Конкурс проводився серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання

Конкурс складався з двох етапів. На першому етапі здобувачі виконували тестові завдання, пов’язані з хлібопекарським і кондитерським виробництвом. На другому етапі, який відбувався у форматі Zoom-конференцій, здобувачі вирішували ситуаційні задачі, обґрунтовували вибір апаратурно-технологічної схеми виробництва, пропонували технологічні заходи для перероблення борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями, розкривали суть процесів, що відбуваються під час приготування напівфабрикатів і готових виробів. Відповіді учасників другого етапу оцінювали конкурсні комісії у складі викладачів кафедри.

За сумою балів першого та другого етапів конкурсу переможцями в галузі хлібопекарського виробництва стали:

І місце – Владислава Павлова, Олександр Дуборєзов ( група ТХ-4-5);
ІІ місце – Іван Погорєлов (група ТХ-4-5);
ІІІ місце – Марина Вербецька (група ТХ-4-12ск).

Переможцями в галузі кондитерського виробництва стали:

І місце – Софія Безпечна (група ТХ-4-5);
ІІ місце – Ліліана Михальська (група ТХ-4-5);
ІІІ місце – Юлія Бойко (група ТХ-4-5).

Вітаємо переможців, бажаємо їм вдалого захисту кваліфікаційних робіт та успіхів у подальшій професійній діяльності!

Published on: 28-05-2021
Read also:
Як у НУХТі День вишиванки відзначали…

18 травня українці відзначили День вишиванки-2023. У нашому університеті це чи не найулюбленіше свято. Різнобарв’ям кольорів, орнаментів і візерунків заповнилися навчальні корпуси, тепла атмосфера і щирі посмішки, флешмоби і фотосесії і, звичайно ж, святковий концерт, підготовлений фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та розвитку ...

READ YOURSELF

Як у НУХТі День вишиванки відзначали… 19 may 2023

Великодня ініціатива студентської ради університету

Студентська рада університету разом із головою благодійного сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Іриною Сич уже вдруге відвідала Обласний клінічний госпіталь ветеранів війни та лікарню в місті Черкаси. Першого разу наша студентська рада відкрила великий збір на гуманітарну допо...

READ YOURSELF

Великодня ініціатива студентської ради університету 09 may 2024

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів

22 серпня завершився основний етап цьогорічної вступної кампанії – подання електронних заяв. Інформаційний портал OSVITA.UA склав ТОП-100 найпопулярніших вишів серед цьогорічних вступників на освітній ступень «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Надзвичайно приємно, що серед лідерів по кількості заяв від цієї категорії вступник...

READ YOURSELF

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів 27 august 2020

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

READ YOURSELF

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 february 2019