Н У Х Т

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

26 лютого 2020

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, перероблення та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур.

Студенти змогли побачити обладнання для зберігання і перероблення зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів і хлібоприймальних пунктів, борошномельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніку та технології для виробництва зернової продукції.

Отриманий досвід допоможе студентам оцінити весь обсяг зусиль, які необхідно докласти з метою отримання зернової продукції високої якості та безпечності.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
У подорож, що торкнулася кожного, запросили митці Навчально-наукового інституту економіки і управління

17 квітня мистецький колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління відновив одну з найулюбленіших традицій нашого університету – День інституту/факультету. Яскраві, сповнені гумору і несподіваних поворотів, насичені неперевершеним вокалом і феєричною хореографією масштабні постановки незмінно дарували прекрасний настрій і залишали н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У подорож, що торкнулася кожного, запросили митці Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 квітня 2024

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи

Із метою надання допомоги здобувачам вищої освіти у плануванні професійної кар’єри, створення умов для реалізації їх права на працю, керівництво та викладачі факультету біотехнології та екологічного контролю співпрацюють із багатьма профільними підприємствами та компаніями. Така співпраця полягає в проведенні зустрічей і знайомстві випускників із п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про підготовку до співбесіди та її успішне проходження тепер знають четвертокурсники-біотехнологи 26 жовтня 2020

Заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ увійшов до журі конкурсу «INDEPENDENT СRAFT»

24 січня 2020 року відбувся Український професійний дегустаційний конкурс «INDEPENDENT СRAFT» на здобуття премії «Ukrainian Craft Spirits Awards», організатором якого виступила Громадська спілка «Асоціація Крафтових Дистиляторів України». На початку заходу учасників та гостей конкурсу привітала голова ГС «Асоціація Крафтових Дистиляторів України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ увійшов до журі конкурсу «INDEPENDENT СRAFT» 31 січня 2020

На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка»

11 березня 2020 року студентка 4-го курсу спеціальності «Економіка» Віра Лавренюк за рекомендацією доцента кафедри економіки і права Оксани Відоменко побувала на ексклюзивній бізнес-екскурсії, організованій компаніями «UGEN» та «PwS». Потрапити на цей івент, який до речі тривав три години, можна було лише за попереднім відбором і запрошенням. Прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ексклюзивному івенті від «UGEN» та «PwS» побувала здобувачка спеціальності «Економіка» 12 березня 2020