Н У Х Т

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

24 травня 2024

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України.

З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса. Він привітав переможців і побажав їм завжди впевнено рухатися до поставленої мети і ніколи не сумніватися у власному успіху.

Дипломи і пам’ятні подарунки переможцям вручила директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, д.т.н., професорка Оксана Кочубей-Литвиненко.

Дипломами І ступеня нагороджено:

• Ангеліну Півторацьку, група МО-3-2 (тема наукової роботи – «Розробка нового виду кисломолочної пасти з рослинними наповнювачами», керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак);
• Антона Космика, група ТХ-1-4М (тема наукової роботи – «Розроблення рецептури органічних хлібобулочних виробів з вівсяним борошном та гарбузовим пюре», керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Анна Грищенко).

Дипломом ІІ ступеня нагороджено:

• Крістіну Шинкарюк, група ЛН-2-13М (тема наукової роботи – «Розроблення заходів операційного вдосконалення для підвищення ефективності та оптимізації технологічних процесів виготовлення харчових продуктів», керівник – доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко).

Також подяками ректора відзначено керівників наукових робіт за підготовку здобувачів до участі у Всеукраїнському конкурсі.

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень, досягнення амбітних цілей та успіхів у всіх починаннях, а науковим керівникам – сил і наснаги до нових звершень!

Опублікований: 24-05-2024
Читайте також:
Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький. Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу 26 березня 2021

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

Здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва шоколаду. Шоколад є найулюбленішим кондитерським виробом серед споживачів, який покращує настрій. Саме тому здобувачам освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні експерти на шоколадному виробництві 30 березня 2023

НУХТ – на «Кропива Fest»

Яскравою подією завершилася цьогорічна весна для наших студентів. 31 травня студентська рада університету, здобувачі освіти різних інститутів і факультетів та солісти Студії естрадного співу разом із фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку долучилися до фестивалю волонтерської єдності й підтримки «Кропива Fest...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на «Кропива Fest» 02 червня 2025