Н У Х Т

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

24 травня 2024

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України.

З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса. Він привітав переможців і побажав їм завжди впевнено рухатися до поставленої мети і ніколи не сумніватися у власному успіху.

Дипломи і пам’ятні подарунки переможцям вручила директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, д.т.н., професорка Оксана Кочубей-Литвиненко.

Дипломами І ступеня нагороджено:

• Ангеліну Півторацьку, група МО-3-2 (тема наукової роботи – «Розробка нового виду кисломолочної пасти з рослинними наповнювачами», керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак);
• Антона Космика, група ТХ-1-4М (тема наукової роботи – «Розроблення рецептури органічних хлібобулочних виробів з вівсяним борошном та гарбузовим пюре», керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Анна Грищенко).

Дипломом ІІ ступеня нагороджено:

• Крістіну Шинкарюк, група ЛН-2-13М (тема наукової роботи – «Розроблення заходів операційного вдосконалення для підвищення ефективності та оптимізації технологічних процесів виготовлення харчових продуктів», керівник – доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко).

Також подяками ректора відзначено керівників наукових робіт за підготовку здобувачів до участі у Всеукраїнському конкурсі.

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень, досягнення амбітних цілей та успіхів у всіх починаннях, а науковим керівникам – сил і наснаги до нових звершень!

Опублікований: 24-05-2024
Читайте також:
В університеті завершив роботу літній англомовний кампус із викладачами зі США

Завершилося навчання в літньому англомовному таборі «Тransform English Academy», який працював в нашому університеті з 7 по 13 липня. Кампус був організований за ініціативи колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, і зокрема, директора інституту  Олега Шеремета та завідувача кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комуні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті завершив роботу літній англомовний кампус із викладачами зі США 16 липня 2018

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії

24 травня доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Кириленко та Зоряна Романова провели онлайн-зустріч зі старшокласниками спеціалізованої школи № 200 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Василя м. Києва. Викладачі презентували наш університет і його підрозділи, зокрема Навчально-науковий інститут харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства готується до вступної кампанії 27 травня 2024

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності

У травні і червні успішна вітчизняна мережа готелів Ribas Hotels за ініціативи засновника і генерального директора компанії Артура Лупашка стала організатором серії прямих ефірів від профі індустрії гостинності. Активно долучилися до професійно орієнтованих лекторіїв наші здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри готел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – активні слухачі професійно орієнтованих лекторіїв від профі індустрії гостинності 30 червня 2022