Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України.
З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, д.т.н., професор Володимир Ковбаса. Він привітав переможців і побажав їм завжди впевнено рухатися до поставленої мети і ніколи не сумніватися у власному успіху.
Дипломи і пам’ятні подарунки переможцям вручила директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, д.т.н., професорка Оксана Кочубей-Литвиненко.
Дипломами І ступеня нагороджено:
• Ангеліну Півторацьку, група МО-3-2 (тема наукової роботи – «Розробка нового виду кисломолочної пасти з рослинними наповнювачами», керівниця – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак);
• Антона Космика, група ТХ-1-4М (тема наукової роботи – «Розроблення рецептури органічних хлібобулочних виробів з вівсяним борошном та гарбузовим пюре», керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Анна Грищенко).
Дипломом ІІ ступеня нагороджено:
• Крістіну Шинкарюк, група ЛН-2-13М (тема наукової роботи – «Розроблення заходів операційного вдосконалення для підвищення ефективності та оптимізації технологічних процесів виготовлення харчових продуктів», керівник – доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко).
Також подяками ректора відзначено керівників наукових робіт за підготовку здобувачів до участі у Всеукраїнському конкурсі.
Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень, досягнення амбітних цілей та успіхів у всіх починаннях, а науковим керівникам – сил і наснаги до нових звершень!