Н У Х Т

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

01 лютого 2021

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Наш університет продовжує приділяти особливу увагу профорієнтаційній діяльності, зокрема інформуванню майбутніх вступників і підготовці до вступної кампанії-2021, тому і була запланована серія онлайн-заходів спілкування з майбутніми вступниками. У рамках цих заходів 29 січня відбулося ознайомлення потенційних вступників і їхніх батьків із особливостями і перевагами навчання на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Гостей Zoom-конференції зустрічала деканка факультету Наталія Грегірчак і викладачі та студенти випускових кафедр, зокрема кафедру біотехнології і мікробіології представляли доцентка Світлана Тетеріна та асистент Віктор Удимович разом із активістками-біотехнологами: магістранткою І-го року навчання Анною Яровою, студенткою 3-го курсу Юлією Іванченко та першокурсницею Катериною Гвоздецькою, а кафедру екологічної безпеки та охорони праці представляли доцент В’ячеслав Харченко разом зі студенткою-екологом Валерією Мостовою.

До профорієнтаційного заходу долучилися учні старших класів багатьох закладів середньої освіти з різних міст України – не лише м. Києва та області, а навіть Вінниччини та Закарпаття.

На початку зустрічі Наталія Грегірчак ознайомила учасників із програмою заходу, зокрема, повідомила слухачам, що можна задавати питання в чаті протягом усіх виступів. А наприкінці конференції, під час зворотного зв’язку, всі охочі мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Деканка факультету звернула особливу увагу на нові правила вступної кампанії-2021, перелік необхідних сертифікатів ЗНО з фахових дисциплін, можливість навчання на підготовчих курсах і проживання в гуртожитку. Чільне місце в роботі профорієнтаційної команди факультету займають майстер-класи з базових предметів, щорічні акції «Відчуй себе студентом», завдяки яким можна зануритися у життя університету. Варто зазначити, що Наталія Миколаївна наголосила на широких можливостях працевлаштування випускників-біотехнологів, адже не секрет, що ця спеціальність дуже затребувана на ринку праці і в Україні, і за її межами.

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна та Віктор Удимович детально познайомили присутніх зі спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», розповіли про переваги опанування фаху біотехнолога у НУХТ, адже підготовку фахівців здійснюють досвідчені викладачі, що мають великий практичний досвід роботи на підприємствах галузі і в наукових установах в Україні та за кордоном. Потужна матеріальна база кафедри забезпечує високий рівень підготовки, що особливо цінується роботодавцями. А найголовніше – дипломи випускників кафедри визнаються без додаткового підтвердження в країнах Європи, США і Канади.

Першокурсниця Катерина Гвоздецька поділилася своїми планами на майбутнє, новими враженнями від дистанційного навчання та розповіла про свій шлях вибору фаху біотехнолога. Катерина зазначила, що дистанційний формат навчання взагалі не створює дискомфорту, а навпаки відкриває нові можливості для реалізації задумів.

Приємно відзначити, що батьки деяких школярів по-справжньому зацікавилися спеціальностями факультету, впродовж конференції вони активно долучалися до колективних обговорень.

Онлайн-зустріч пройшла надзвичайно тепло, всі учасники отримали позитивні та яскраві емоції. Сповідаємось, що пандемія в цьому році відступить, і усі будуть мати можливість познайомитися особисто з активним життям факультету БТЕК та університету в цілому!

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» відвідали R&D-центр кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Здобувачі магістерського рівня першого року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у межах дисципліни «Project-management у сфері гостинності» разом із лекторкою, д.е.н, професоркою Іриною Антоненко відвідали кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів, де познайомилися з унікальним інноваційним проєктом НУХТ і ПрАТ «Миро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» відвідали R&D-центр кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 листопада 2025

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування»

15 листопада 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3 освітньо-професійної програми «Технології харчування», що навчаються на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, відвідали міжнародний вебінар  «Вивчення тенденції ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З популярними тенденціями у розробленні продуктів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Технології харчування» 16 листопада 2022

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ

17 листопада 2021 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта в онлайн-режимі провела ознайомлювальну зустріч зі здобувачами 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Учасники зустрічі отримали інформацію щодо освітньо-професійних програм Навчально-наукового інституту харчових технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» здобувачам Волинського фахового коледжу НУХТ 19 листопада 2021

Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату

Конкурс «Золотий байт» орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити і реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий байт-2018» – «Create the new world» («Створи новий світ»). Цьогорічні номінації: Startup Сhallenge – конкурс програмних проектів, командн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату 16 січня 2018