Н У Х Т

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

01 лютого 2021

Зимовий день відкритих дверей на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Наш університет продовжує приділяти особливу увагу профорієнтаційній діяльності, зокрема інформуванню майбутніх вступників і підготовці до вступної кампанії-2021, тому і була запланована серія онлайн-заходів спілкування з майбутніми вступниками. У рамках цих заходів 29 січня відбулося ознайомлення потенційних вступників і їхніх батьків із особливостями і перевагами навчання на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Гостей Zoom-конференції зустрічала деканка факультету Наталія Грегірчак і викладачі та студенти випускових кафедр, зокрема кафедру біотехнології і мікробіології представляли доцентка Світлана Тетеріна та асистент Віктор Удимович разом із активістками-біотехнологами: магістранткою І-го року навчання Анною Яровою, студенткою 3-го курсу Юлією Іванченко та першокурсницею Катериною Гвоздецькою, а кафедру екологічної безпеки та охорони праці представляли доцент В’ячеслав Харченко разом зі студенткою-екологом Валерією Мостовою.

До профорієнтаційного заходу долучилися учні старших класів багатьох закладів середньої освіти з різних міст України – не лише м. Києва та області, а навіть Вінниччини та Закарпаття.

На початку зустрічі Наталія Грегірчак ознайомила учасників із програмою заходу, зокрема, повідомила слухачам, що можна задавати питання в чаті протягом усіх виступів. А наприкінці конференції, під час зворотного зв’язку, всі охочі мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Деканка факультету звернула особливу увагу на нові правила вступної кампанії-2021, перелік необхідних сертифікатів ЗНО з фахових дисциплін, можливість навчання на підготовчих курсах і проживання в гуртожитку. Чільне місце в роботі профорієнтаційної команди факультету займають майстер-класи з базових предметів, щорічні акції «Відчуй себе студентом», завдяки яким можна зануритися у життя університету. Варто зазначити, що Наталія Миколаївна наголосила на широких можливостях працевлаштування випускників-біотехнологів, адже не секрет, що ця спеціальність дуже затребувана на ринку праці і в Україні, і за її межами.

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології Світлана Тетеріна та Віктор Удимович детально познайомили присутніх зі спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», розповіли про переваги опанування фаху біотехнолога у НУХТ, адже підготовку фахівців здійснюють досвідчені викладачі, що мають великий практичний досвід роботи на підприємствах галузі і в наукових установах в Україні та за кордоном. Потужна матеріальна база кафедри забезпечує високий рівень підготовки, що особливо цінується роботодавцями. А найголовніше – дипломи випускників кафедри визнаються без додаткового підтвердження в країнах Європи, США і Канади.

Першокурсниця Катерина Гвоздецька поділилася своїми планами на майбутнє, новими враженнями від дистанційного навчання та розповіла про свій шлях вибору фаху біотехнолога. Катерина зазначила, що дистанційний формат навчання взагалі не створює дискомфорту, а навпаки відкриває нові можливості для реалізації задумів.

Приємно відзначити, що батьки деяких школярів по-справжньому зацікавилися спеціальностями факультету, впродовж конференції вони активно долучалися до колективних обговорень.

Онлайн-зустріч пройшла надзвичайно тепло, всі учасники отримали позитивні та яскраві емоції. Сповідаємось, що пандемія в цьому році відступить, і усі будуть мати можливість познайомитися особисто з активним життям факультету БТЕК та університету в цілому!

Опублікований: 01-02-2021
Читайте також:
З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілися з представницею компанії «Кернел», керівницею проєкту  «Open Agro University» Юлією Гулевич. Зважаючи на нестачу кадрів за профілем виробничої діяльності, компанія «Кернел» започаткувала цей проєкт з метою цільової підготовки молоді для робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 листопада 2023

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 червня 2021

Наука без кордонів

Викладачі кафедри харчової хімії, доценти Світлана Ковальова і Лариса Мазур разом із студенткою групи ТІ-2-2 Вікторією Коломієць взяли участь у роботі II International Scientific and Practical Conference "Science of the XXI Century: Problems and Prospects of Researches", організованої Науково-освітнім центром RS Global, що відбулася 18 січня 2018 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 03 лютого 2018

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019