Н У Х Т

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

28 жовтня 2019

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження та професійний досвід під час проходження практики на ПП «Аметист плюс».

Приватне підприємство «Аметист плюс» – український виробник кондитерської продукції з асортиментом понад 20 позицій, що працює на ринку України з 2010 року. Потужність виробництва сягає до 50-60 тонн продукції на місяць. Уся продукція виготовляється на основі високоякісної сировини та натуральних фруктів.

Під час практики студент ознайомився з правилами техніки безпеки на підприємстві, технологією виробництва кондитерських виробів, основними технологічними процесами та обладнанням. Також ПП «Аметист плюс» надало можливість Івану Маркушину працювати в лабораторії пліч-о-пліч із технологами, брати участь у тестуванні кондитерських виробів і здійснювати вихідний контроль якості, що дозволило студенту отримати повну картину щодо тонкощів роботи технолога на виробництві.

Завдяки переддипломній практиці магістрант здобув безцінний досвід і ще більше наблизився до розуміння особливостей роботи виробництва. Екзаменаційна комісія із захисту переддипломної практики у складі доцентів Наталії Сабадаш і Тетяни Бойчук відзначила високий рівень підготовки студента.

Можливість проходження практики на підприємстві такого високого рівня дозволило закріпити практичні навички набуті в НУХТ і на власному досвіді зрозуміти, які перспективи його чекають після отримання освітнього ступеня «Магістр». Іван Маркушин щиро вдячний кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів і керівництву ПП «Аметист плюс» за отриманий досвід. Набуті в лабораторії практичні навички знадобляться при завершенні експериментальної частити магістерської роботи.

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь»

Днями студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю вирушили у захоплюючу подорож на завод «Оболонь». Від фахівців підприємства вони дізналися про кожний етап виробництва пива та історію пивзаводу. Студентам цікаво було почути, що місце розташування заводу обирали чеські спеціалісти, і це стало першим кроком до його ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь» 01 червня 2023

Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон

Уже традиційно у форматі відеоконференції факультет автоматизації і комп’ютерних систем організував заходи для майбутніх вступників і всіх охочих ближче познайомитись із нашим навчальним процесом. 13 лютого 2021 року декан факультету Андрій Форсюк і викладачі випускових кафедр – автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління та інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисна інформація та щирі усмішки: навчальні підрозділи продовжують профорієнтаційний марафон 16 лютого 2021

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ

Цього літа студенти і аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери університету – Русенсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ 11 вересня 2020

Актуальні теми обговорювалися на науковій конференції кафедри міжнародної економіки

В університеті відбулася організована кафедрою міжнародної економіки Всеукраїнська наукова конференція «Тенденції розвитку освіти в сучасних умовах», роботу якої відкрила завідувачка кафедри, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич. Про свою участь у конференції заявили більше сорока учасників, серед яких представники освіти і наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні теми обговорювалися на науковій конференції кафедри міжнародної економіки 15 квітня 2025