Н У Х Т

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

28 жовтня 2019

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження та професійний досвід під час проходження практики на ПП «Аметист плюс».

Приватне підприємство «Аметист плюс» – український виробник кондитерської продукції з асортиментом понад 20 позицій, що працює на ринку України з 2010 року. Потужність виробництва сягає до 50-60 тонн продукції на місяць. Уся продукція виготовляється на основі високоякісної сировини та натуральних фруктів.

Під час практики студент ознайомився з правилами техніки безпеки на підприємстві, технологією виробництва кондитерських виробів, основними технологічними процесами та обладнанням. Також ПП «Аметист плюс» надало можливість Івану Маркушину працювати в лабораторії пліч-о-пліч із технологами, брати участь у тестуванні кондитерських виробів і здійснювати вихідний контроль якості, що дозволило студенту отримати повну картину щодо тонкощів роботи технолога на виробництві.

Завдяки переддипломній практиці магістрант здобув безцінний досвід і ще більше наблизився до розуміння особливостей роботи виробництва. Екзаменаційна комісія із захисту переддипломної практики у складі доцентів Наталії Сабадаш і Тетяни Бойчук відзначила високий рівень підготовки студента.

Можливість проходження практики на підприємстві такого високого рівня дозволило закріпити практичні навички набуті в НУХТ і на власному досвіді зрозуміти, які перспективи його чекають після отримання освітнього ступеня «Магістр». Іван Маркушин щиро вдячний кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів і керівництву ПП «Аметист плюс» за отриманий досвід. Набуті в лабораторії практичні навички знадобляться при завершенні експериментальної частити магістерської роботи.

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ

Напередодні Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації здійснили профорієнтаційний рейд по загальноосвітніх навчальних закладах Києва. Зокрема, старший викладач Ольга Никитенко відвідала гімназію №178, старший викладач Світлана Бебко побувала у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 78 Печерськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації готується до чергового Дня відкритих дверей НУХТ 30 вересня 2019

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня випускові кафедри факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу гостинно зустрічали учнів шкіл м. Києва і Київської області, щоб презентувати їм найгостинніші спеціальності – 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології». Цього дня завітали до навчального підрозділу також іноземці-слухачі підготовчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація найгостинніших спеціальностей від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 30 березня 2019

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ

Днями відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». Відповідно до стандартів спеціальності, роботи мали творчо-практичне спрямування й були присвячені розробленню повноцінних рекламних кампаній. У фокусі уваги рекламістів були як відомі бренди, зокре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-рекламісти розробляють рекламу для НУХТ 21 червня 2024

Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі. У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з робототехніки 26 березня 2024