Н У Х Т

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості

02 листопада 2022

Практичний досвід впровадження вимог ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості

2 листопада 2022 року в межах дисциплін «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції», «Системи менеджменту безпечності харчових продуктів» та «Методи оцінки відповідності вимогам клієнтів» відбулася гостьова лекція «Визначення контексту організації при впровадженні системи менеджменту якості на підприємствах харчової промисловості» тренерки-консультантки ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованої фахівчині з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001, аудиторки СМЯБХП міжнародного органу сертифікації DQS GmbH Світлани Березової для здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «магістр» і «бакалавр» та міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» освітнього ступеня «магістр».

Лекція була присвячена практичному застосуванню вимог стандарту ISO 9001:2015, зокрема визначенню контексту організації та зацікавлених сторін. Враховуючи те, що на практиці багато організацій відчувають труднощі з реалізацією цієї вимоги стандарту, для майбутніх фахівців є надважливим набути розуміння та навички у цьому питанні. Особливу увагу Світлана Семенівна приділила змісту поняття «контекст організації» та алгоритму його визначення, спираючись на оцінювання внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства. Окреме питання було присвячене інструментам аналізу зацікавлених сторін, їх потреб та очікувань.

Матеріали, представлені в лекції, ґрунтувалися на багатому практичному досвіді фахівчині, були насичені цікавими практичними прикладами.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Світлані Березовій за поглиблення навичок практичного впровадження вимог стандарту ISO 9001:2015 на підприємствах харчової промисловості.

Опублікований: 02-11-2022
Читайте також:
Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події

19 жовтня викладачі НУХТ взяли участь у профорієнтаційному заході, Ярмарку професій, організованому Володарським районним центром зайнятості Київської області. Подія мала місце у Володарському районному будинку культури і зібрала понад 260 відвідувачів із володарських загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2, володарської школи-інтернату та володарського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події 22 жовтня 2018

Креативне заняття з риторики

У рамках вибіркової навчальної дисципліни «Риторика» фахівчині кафедри гуманітарних дисциплін – професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели креативне практичне заняття для здобувачів І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, присвячене Дню закоханих. Його мета – не лише розвинути у здобувачів навички ораторської ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативне заняття з риторики 15 лютого 2021

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність

Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними. 1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність 01 жовтня 2021

Студактив на профорієнтаційному марші

Профорієнтаційна робота в університеті займає значне місце, вона забезпечує безперервність ступенів освіти та залучення більшої кількості вступників. Тож, минулого тижня студенти-біотехнологи Єлизавета Дон та Артур Захаров, як представники студентського самоврядування факультету біотехнології та екологічного контролю, вирішили запросити талановитих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студактив на профорієнтаційному марші 18 квітня 2023