Н У Х Т

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

08 липня 2020

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

У Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся захист дипломних проєктів здобувачів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», під час якого студенти-електромеханіки  продемонстрували ґрунтовні теоретичні і практичні знання, отримані під час навчання в коледжі.

50% студентів виконували реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази коледжу.

Голова Державної кваліфікаційної комісії відзначив високий рівень виконання проєктів та підготовки випускників.

Серед кращих комісія відзначила дипломні роботи Юрія Дмитерка, Івана Зам'яткіна, Максима Матвієнка, Анатолія Коваленка, Михайла Сомка.

Циклова  комісія побажала своїм випускникам не шукати щастя у інших країнах, а працювати на благо рідної країни і створювати європейську Україну. Викладачі нагадали, що на випускників чекають підприємства харчової промисловості у різних містах України, де вони гідно представляли коледж під час проходження виробничих практик.

 Директор коледжу Анатолій Палаш у свою чергу закликав здобувачів не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання в НУХТ, тому що спеціальність, отримана ними в коледжі, не втрачає своєї актуальності. Неможливо сьогодні уявити сучасне виробництво без високого рівня автоматизації всіх його ділянок не лише харчової промисловості, а й усіх галузей, де інтенсивно впроваджуються новітні технології та сучасні системи управління.

Опублікований: 08-07-2020
Читайте також:
Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії

Воєнні дії, спричинені повномасштабним вторгненням росії, охопили значну частину України та унеможливили здійснення діяльності в багатьох закладах вищої освіти та наукових установах. Зокрема, стала неможливою або значно ускладнилася атестація здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» та дотримання строків такої атестації. Тому 21 березня 20...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесені зміни до Порядку присудження ступеня доктора філософії 23 березня 2022

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок

Українські винахідники, чиї технології будуть впроваджені в реальному секторі економіки, зможуть отримувати за це в понад 10 разів більше коштів, ніж зараз. Відповідна постанова щодо змін у мінімальних ставках винагород була ухвалена Урядом. Тож відтепер автори технологій повинні отримувати не менше 20% від тих коштів, які на впровадженні їхніх ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок 27 січня 2020

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 19 по 21 січня 2022 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко відвідав освітній семінар «Створення та розвиток інновацій на базі університетів». Організаторами семінару виступили міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер-технологій Єрусалимського ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як комерціалізувати університетські технології тепер знає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 січня 2022