Н У Х Т

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

08 липня 2020

Реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази, виконували цьогорічні випускники

У Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся захист дипломних проєктів здобувачів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», під час якого студенти-електромеханіки  продемонстрували ґрунтовні теоретичні і практичні знання, отримані під час навчання в коледжі.

50% студентів виконували реальні проєкти, спрямовані на покращення матеріально-технічної бази коледжу.

Голова Державної кваліфікаційної комісії відзначив високий рівень виконання проєктів та підготовки випускників.

Серед кращих комісія відзначила дипломні роботи Юрія Дмитерка, Івана Зам'яткіна, Максима Матвієнка, Анатолія Коваленка, Михайла Сомка.

Циклова  комісія побажала своїм випускникам не шукати щастя у інших країнах, а працювати на благо рідної країни і створювати європейську Україну. Викладачі нагадали, що на випускників чекають підприємства харчової промисловості у різних містах України, де вони гідно представляли коледж під час проходження виробничих практик.

 Директор коледжу Анатолій Палаш у свою чергу закликав здобувачів не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання в НУХТ, тому що спеціальність, отримана ними в коледжі, не втрачає своєї актуальності. Неможливо сьогодні уявити сучасне виробництво без високого рівня автоматизації всіх його ділянок не лише харчової промисловості, а й усіх галузей, де інтенсивно впроваджуються новітні технології та сучасні системи управління.

Опублікований: 08-07-2020
Читайте також:
Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

Продовжується низка майстер-класів у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ. 16 березня до коледжу завітав шеф-кухар ресторану «Шафран» Максим Беседа. Цей ресторан відомий у м. Суми та за його межами своєю щирою східною гостинністю, розкішно декорованим залом, багатою винною картою і, звичайно, кулінарними шедеврами середньоазіатської, украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від відомого шеф-кухаря для студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 16 березня 2018

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр!

25 жовтня весь трудовий та студентський колектив Свалявського технічного коледжу НУХТ відзначив 55-річний ювілей із дня заснування навчального закладу. Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті колишніх директорів Василя Лізанця та Василя Стегури біля встановлених барельєфів на фасаді будівлі міської ради. Свято продовжилося в актовій залі ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр! 29 жовтня 2019

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців 15 квітня 2021

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 жовтня 2019