Н У Х Т

Відомі українські ресторатори Борисові знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

02 червня 2021

Відомі українські ресторатори Борисові знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових.

Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країни, затамувавши подих, слухали відповіді на свої питання від екстраординарних гостей. А питань було чимало: і стосовно управління, модернізації, розвитку, шляху до успіху і визнання закладів мережі «GastroFamily», проблем у сфері гостинності загалом і ресторанного бізнесу безпосередньо, бачення Дмитра та Олени щодо шляхів їх вирішення, рекомендацій щодо старту та розвитку своєї кар’єри у ресторанному бізнесі. Надзвичайно мотивуючою була розповідь про пошук балансу між роботою та родиною, саморозвиток і натхнення від неймовірної пані Олени.

Студенти подискутували, отримали практичні рекомендації і з приводу конфліктології між гостями і персоналом, формування загальної атмосфери у колективі закладу, роботи з критикою особистості та бренду. Обговорили сучасні успішні маркетингові інструменти та менеджмент якості продукції і послуг у величезній мережі закладів «GastroFamily», і, звісно ж, запитали практичних порад щодо розвитку вітчизняного ресторанного бізнесу, адже зрозуміло, що величезний досвід і талант в управлінні, створенні нових форматів та запуску успішних колаборацій Дмитра та Олени робить їх трендсетерами на національному ринку.

Організовували та модерували зустріч доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та асистент Володимир Захаров. Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко долучилася до лекторію та висловила спільне захоплення і сподівання, що ця, не перша успішна та мотивуюча зустріч, стане традицією.

Здобувачі вищої освіти освітніх програм «Технології харчування» і «Готельно-ресторанна справа» після шквалу питань висловлювали неймовірну кількість подяк, компліментів і побажань, а гості, в свою чергу, побажали студентам успішно і легко скласти літню заліково-екзаменаційну сесію і, звісно, запрошували доєднатися до команди сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «GastroFamily».

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу весь рік чекав на зустріч із Дмитром та Оленою, дуже вдячний їм за нові інсайти, мотивацію і натхнення для професійного і особистого розвитку в індустрії гостинності, а також чекає на нові зустрічі у Альма-матер.

Опублікований: 02-06-2021
Читайте також:
Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine»

Студенти-магістранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. ак. І.С. Гулого разом зі старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською відвідали завод «Coca-Cola Beverages Ukraine». Вони побували у Музеї Coca-Cola, ознайомились із технологією виготовлення газованої води, нектарів, соків і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничу логістику магістри кафедри мехатроніки та пакувальної техніки опановували на заводі «Coca-Cola Beverages Ukraine» 18 квітня 2019

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада став особливим днем для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не тільки Вечором факультету, а й лекторієм від відомої сім’ї українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Дмитро є засновником і бренд-шефом компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», до якої входить 48 закладів, а Олена – CEO, головний викона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 грудня 2019

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

Сучасні реалії диктують нам нові умови життя. Вміння швидко адаптуватися до будь яких змін і раціонально використовувати свій час – це якості, якими має володіти успішна людина. Так, за період карантину, кожний із нас отримав можливість зрозуміти, що для нього важливо, та чим би він чи вона хотіли займатись далі. А от магістрантом І-го року навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою 29 травня 2020

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь). Доповід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі 23 квітня 2021