Н У Х Т

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

02 червня 2021

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових.

Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країни, затамувавши подих, слухали відповіді на свої питання від екстраординарних гостей. А питань було чимало: і стосовно управління, модернізації, розвитку, шляху до успіху і визнання закладів мережі «GastroFamily», проблем у сфері гостинності загалом і ресторанного бізнесу безпосередньо, бачення Дмитра та Олени щодо шляхів їх вирішення, рекомендацій щодо старту та розвитку своєї кар’єри у ресторанному бізнесі. Надзвичайно мотивуючою була розповідь про пошук балансу між роботою та родиною, саморозвиток і натхнення від неймовірної пані Олени.

Студенти подискутували, отримали практичні рекомендації і з приводу конфліктології між гостями і персоналом, формування загальної атмосфери у колективі закладу, роботи з критикою особистості та бренду. Обговорили сучасні успішні маркетингові інструменти та менеджмент якості продукції і послуг у величезній мережі закладів «GastroFamily», і, звісно ж, запитали практичних порад щодо розвитку вітчизняного ресторанного бізнесу, адже зрозуміло, що величезний досвід і талант в управлінні, створенні нових форматів та запуску успішних колаборацій Дмитра та Олени робить їх трендсетерами на національному ринку.

Організовували та модерували зустріч доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко та асистент Володимир Захаров. Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко долучилася до лекторію та висловила спільне захоплення і сподівання, що ця, не перша успішна та мотивуюча зустріч, стане традицією.

Здобувачі вищої освіти освітніх програм «Технології харчування» і «Готельно-ресторанна справа» після шквалу питань висловлювали неймовірну кількість подяк, компліментів і побажань, а гості, в свою чергу, побажали студентам успішно і легко скласти літню заліково-екзаменаційну сесію і, звісно, запрошували доєднатися до команди сім’ї ресторанів Дмитра Борисова «GastroFamily».

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу весь рік чекав на зустріч із Дмитром та Оленою, дуже вдячний їм за нові інсайти, мотивацію і натхнення для професійного і особистого розвитку в індустрії гостинності, а також чекає на нові зустрічі у Альма-матер.

Опублікований: 02-06-2021
Читайте також:
Новий партнер Навчально-наукового інституту харчових технологій – Печенізькій ліцей ім. Г. Семирадського

Кожного навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. У рамках майбутнього співробітництва відбулося знайомство керівництва і педаго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер Навчально-наукового інституту харчових технологій – Печенізькій ліцей ім. Г. Семирадського 23 вересня 2024

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»!

23 квітня колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки взяв активну участь у XXIII Науково-практичній конференції молодих учених «Новітні технології пакування-2025». Ця конференція щороку збирає талановиту молодь з усієї України, і цьогоріч вона знову стала платформою для обміну сміливими ідеями, практичними розробками та інноваційними підхо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – активний учасник конференції «Новітні технології пакування-2025»! 25 квітня 2025

Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

З 14 по18 травня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, який запам’ятався розмаїттям заходів і форм їх проведення. 14 травня викладач Еліна Романишина провела історичну подорож «Українські витоки космонавтики: безмежне майбутнє та історія сьогодення». Під час заходу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 22 травня 2018

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster. Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням 26 вересня 2023