Н У Х Т

Вітання ректора О. Шевченка з новорічними святами

24 грудня 2021

Вітання ректора О. Шевченка з новорічними святами

vitannia

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

З 25 лютого по 1 березня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування». Тиждень почався з лекції «Профілактика ВІЛ/СНІДу». Студенти дізналися про поширеність ВІЛ/СНІДу серед населення Європи, шляхи зараження ВІЛ та про засоби запобігання інфікува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 04 березня 2019

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш 11 березня зустрілася зі студентами Хмельницького торгівельно-економічного коледжу. Під час зустрічі студенти були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати університет фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 березня 2020

Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм»

АТ «Галичфарм» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей – здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі співробітників корпорації щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. В основі філософії діяльності корпорації і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей». Керуючись цим пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про застосування мікробіологічних методів для забезпечення якості лікарських засобів у рамках освітньої програми від «Галичфарм» 07 червня 2022

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів

18 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії щодо захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів. Протягом чотирьох засідань на розгляд комісії були представлені 24 проєкти виробництва оздоровчих продуктів із різних галузей харчової промисловості, зокрема молочної, безалкогольної, хлібоп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє онлайн-засідання Екзаменаційної комісії на кафедрі технології оздоровчих продуктів 19 червня 2020