Н У Х Т

Нетворкінг-практичні заняття здобувачів освіти на базі грант-готелю «Fairmont Kyiv»

17 листопада 2025

Нетворкінг-практичні заняття здобувачів освіти на базі грант-готелю «Fairmont Kyiv»

12 листопада 2025 р. у форматі нетворкінгу на базі 5-зіркового гранд-готелю «Fairmont Kyiv», розташованого у самому центрі Києва, в історичному районі Поділ, відбулися практичні заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Олена Павлюченко), «Кулінарна етнологія» (лекторка – старша викладачка Олена Матиящук), «Харчові добавки, прянощі та приправи» (лекторка – доцентка Ірина Силка) для здобувачів освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології») груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2, ХЧ-3-3, до яких долучилася доцентка Наталія Стукальська.

Колектив готелю тепло зустрів студентів і викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Команда фахівців – HR Director Наталія Божук, FO Supervisor Євгенія Волотовська та FO Manager Катерина Сивко фахово, цікаво розповіли про унікальність готелю, його номерний фонд, що включає 258 номерів, ресторан «Marigold», бар «Vintage», конференц-зали «Атріум» (375 м2), «Київ» (314 м2) та шість кімнат для засідань.

Фахівчині поділилися нюансами особливостей ведення бізнесу та забезпечення стандартів обслуговування під час воєнного стану, висвітили склад, завдання і взаємозв’язок між структурними підрозділами, наголосили на перспективності обраної студентами професії, акцентували на можливостях проходження практичної підготовки та працевлаштування.

Окрему увагу було приділено організації надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства готелю та поза ними, роботи служби міні-барів, використання кулінарної продукції етнічних кухонь, фірмової, авторської продукції із застосуванням сучасних трендів прянощів і приправ у меню для різних видів обслуговування та певних контингентів споживачів.

Особливе задоволення студенти і викладачі отримали від можливості відчути себе мешканцями готелю, побувавши у Президентських і Королівських апартаментах із покращеними зручностями, насолодившись прекрасними видами на річку Дніпро та відкривши для себе зручності світового рівня.

Гранд-готель «Fairmont Kyiv» є багаторічним і надійним партнером нашого університету й тісно співпрацює з кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції щодо підготовки фахівців за освітніми програмами «Технології харчування» і «Технології в ресторанному господарстві» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», фахово та якісно організовуючи на своїй базі виїзні заняття, екскурсії, різні види практик, працевлаштування студентів і стажування викладачів.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює щиру подяку спільноті гранд-готелю «Fairmont Kyiv» за теплу, корисну зустріч і сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 17-11-2025
Читайте також:
Досконало вивчили роботу платформи MyEnglishLab викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

У добу новітніх технологій та в незвичних умовах навчання, в яких ми перебуваємо віднедавна, дистанційна форма навчання з використанням мобільних онлайн-платформ набуває неабиякої актуальності. Для того, аби викладач іноземної мови ефективно і результативно використовував такі платформи, йому самому потрібно досконало вивчити принцип роботи платфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досконало вивчили роботу платформи MyEnglishLab викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 квітня 2020

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики. Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики 28 жовтня 2020

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко доєдналися до заходу від Світового Банку та Київської Школи Економіки «Світовий банк в Україні: створення професійного опитування» (The World Bankin Ukraine: creating a professionalsurvey). У рамках заходу відбулася публі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти 13 березня 2023

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019 року о 12 годині 30 хвилин студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Берпі», який одночасно проводився у всіх закладах вищої освіти України. Берпі – кроссфіт, що поєднує кілька послідовних рухів – присідання, упор лежачи й стрибок. Організували та провели флеш-моб в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 вересня 2019