Н У Х Т

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

17 квітня 2023

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

На виконання листа МОН України від 30 січня 2023 року № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в університеті відбувся перший тур цього конкурсу.

Не залишилися осторонь цієї події і здобувачі вищої освіти освітнього-професійної програми «Менеджмент персоналу» ‒ учасники наукового гуртка «HR-майстерня».

За результатами туру переможцями стали:

Секція «Менеджмент організацій»

І місце – Максим Пилипенко (група МП-4-12), керівниця – професорка Олена Драган

Секція «Управління персоналом і економіка праці»

І місце – Анна Дегтяр (група МП-4-12), керівниця – доцентка Любов Тертична
ІІ місце – Ксенія Мишко (група МП-4-11), керівниця – доцентка Олена Безпалько

Автори-переможці конкурсу студентських науково-дослідних робіт нагороджені дипломами НУХТ.

Щиро вітаємо переможців ‒ здобувачів вищої освіти 4 курсу та їхніх наукових керівниць! Бажаємо усім подальших успіхів у навчанні, здаванні сесії, віри і впевненості у своїх силах при вступі до магістратури!

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів

Щороку випускові кафедри університету намагаються розширити перелік підприємств-баз практики для студентів. Так, у цьому році науково-виробниче підприємство «ЄНАМІН» стало місцем переддипломної практики для магістрантки кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Олени Долюк. Засноване воно у 1999 році в м. Києві групою колишніх працівників Інститу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо можливості практичної підготовки студентів-біотехнологів 11 жовтня 2018

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України. Учасники заходу працювали у секціях «Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці 15 жовтня 2020

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

8-9 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ святкували День української писемності та мови. З цієї нагоди 8 листопада у коледжі відбулися: радіожурнал «Мова солов’їна», конкурс стінгазет, мовна вікторина «Подорож океаном рідної мови», літературний флешмоб. Традиційно 9 листопада викладачі та студенти п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож океаном рідної мови в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 листопада 2019

Змагання знавців хімічної науки

Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед студентів нашого університету вже стало доброю традицією, яку і цього року підтримали 40 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету біотехнології та екологічного контролю. Незважаючи на чудову весняну погоду за вікном та бурхливе, насичене усілякими навчальними завданн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змагання знавців хімічної науки 27 лютого 2020