Н У Х Т

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

17 квітня 2023

Фідбек від наукового гуртка «HR-майстерня»!

На виконання листа МОН України від 30 січня 2023 року № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в університеті відбувся перший тур цього конкурсу.

Не залишилися осторонь цієї події і здобувачі вищої освіти освітнього-професійної програми «Менеджмент персоналу» ‒ учасники наукового гуртка «HR-майстерня».

За результатами туру переможцями стали:

Секція «Менеджмент організацій»

І місце – Максим Пилипенко (група МП-4-12), керівниця – професорка Олена Драган

Секція «Управління персоналом і економіка праці»

І місце – Анна Дегтяр (група МП-4-12), керівниця – доцентка Любов Тертична
ІІ місце – Ксенія Мишко (група МП-4-11), керівниця – доцентка Олена Безпалько

Автори-переможці конкурсу студентських науково-дослідних робіт нагороджені дипломами НУХТ.

Щиро вітаємо переможців ‒ здобувачів вищої освіти 4 курсу та їхніх наукових керівниць! Бажаємо усім подальших успіхів у навчанні, здаванні сесії, віри і впевненості у своїх силах при вступі до магістратури!

Опублікований: 17-04-2023
Читайте також:
Знайомство з українським фармгігантом

Здобувачі другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відвідали АТ «Фармак» – успішну міжнародну фармацевтичну компанію з виробництва лікарських засобів, яка завдяки якості та інноваціям є лідером фармацевтичного ринку України вже багато років поспіль. Фармацевтичне виробництво налічує понад 2800 робітників, а на самому підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з українським фармгігантом 24 травня 2023

Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів 08 грудня 2023

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки, у закладах гостинності. Для здобувачів першого року навчання це була перша навчальна практика, під час якої вони познайомилися з кращими вітчизняними готельними підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальний рік здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершився проходженням практики у закладах гостинності 13 липня 2023