Н У Х Т

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

02 серпня 2023

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу.

Нагадуємо, що науковці, здобувачі та співробітники університету наразі мають доступ до світових баз даних наукових публікацій:

Bentham Science. Видавець рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів, які містять результати досліджень у галузях фармакології та медицини, технічних і суспільних наук. Значна частина журналів видавництва індексується провідними бібліографічними базами даних.

Research4Life. Найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців. У межах платформи забезпечується доступ до більше ніж 154 тисяч наукових журналів і книг від понад 200 видавців із усього світу.

ScienceDirect. Один із ключових продуктів компанії Elsevier. На платформі представлено майже 39 тисяч видань: електронні книги, книжкові серії, довідкові видання, навчальні посібники з різних галузей знань.

Scopus. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Scopus пропонує всебічний огляд дослідницьких результатів у різних сферах науки. Містить понад 82 млн. документів (наукові рецензовані журнали, матеріали конференцій, серіальні книжкові видання тощо).

Web of Science. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна платформа, на якій розміщені бази наукової літератури і патентів. Ресурс має вбудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією.

З питаннями щодо користування вищезазначеними базами даних звертайтесь за адресою library@nuft.edu.ua або в режимі реального часу – сервіс «Tawk.to».

Опублікований: 02-08-2023
Читайте також:
Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося відкрите заняття «Інформаційна безпека особистості» з дисципліни «Технології захисту інформації». Заняття проводилося в форматі круглого столу, під час якого студенти обговорили ризики та загрози, які існують в мережі Інтернет, дослідили надійність паролів, перевірили свій ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Критерії особистої інформаційної безпеки дослідили наші студенти 11 лютого 2020

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній

Кафедра економіки праці та менеджменту продовжує розвивати HR-ком’юніті своїх випускників. Цього разу до управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала довгоочікувана гостя – Тетяна Богдан, яка в 2017 році закінчила навчання і вже має за плечима 7-річний досвід роботи на HR-позиціях у сфері дизайну, консал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вплив HR-менеджера на корпоративну культуру компаній 12 червня 2019

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Кодекс продуктів харчування 2022 і  Ви: ключова інформація для операторів громадського харчування та викладачів», присвячений зміні законодавчих вимог США до роботи закладів ресторанного господарства. Спікерами виступили віце-президент відділу харчових наук Націон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключову інформацію для операторів громадського харчування отримали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 січня 2023