Н У Х Т

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

02 серпня 2023

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу.

Нагадуємо, що науковці, здобувачі та співробітники університету наразі мають доступ до світових баз даних наукових публікацій:

Bentham Science. Видавець рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів, які містять результати досліджень у галузях фармакології та медицини, технічних і суспільних наук. Значна частина журналів видавництва індексується провідними бібліографічними базами даних.

Research4Life. Найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців. У межах платформи забезпечується доступ до більше ніж 154 тисяч наукових журналів і книг від понад 200 видавців із усього світу.

ScienceDirect. Один із ключових продуктів компанії Elsevier. На платформі представлено майже 39 тисяч видань: електронні книги, книжкові серії, довідкові видання, навчальні посібники з різних галузей знань.

Scopus. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Scopus пропонує всебічний огляд дослідницьких результатів у різних сферах науки. Містить понад 82 млн. документів (наукові рецензовані журнали, матеріали конференцій, серіальні книжкові видання тощо).

Web of Science. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна платформа, на якій розміщені бази наукової літератури і патентів. Ресурс має вбудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією.

З питаннями щодо користування вищезазначеними базами даних звертайтесь за адресою library@nuft.edu.ua або в режимі реального часу – сервіс «Tawk.to».

Опублікований: 02-08-2023
Читайте також:
Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп»

Кожному майбутньому біотехнологу важливо не тільки отримувати теоретичну інформацію на лекціях, але і бачити наживо технологічні процеси, обладнання, що підкріплює мотивацію до подальшого навчання, допомагає кращому розумінню матеріалу, та, як наслідок, сприяє становленню висококваліфікованого фахівця. Тож, нещодавно магістранти та студенти 4 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп» 02 жовтня 2023

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту

Протягом жовтня 2018 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулися дві відкриті лекції. На кожному відкритому занятті були присутні завідувач кафедри Леонід Чернелевський, викладачі кафедри, а також фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко. Теми лекцій відповідають робочим програмам дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту 26 жовтня 2018

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН 12 липня 2018

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки

9 травня 2022 року Український центр оцінювання якості освіти спільно з Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій і мобільними операторами Kyivstar, Vodafone Україна, Lifecell надіслав майже 400 тисяч SMS-повідомлень потенційним учасникам національного мультипредметного тесту (НМТ). Наголошуємо, майбутні учасни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасникам НМТ розіслані SMS-повідомлення з даними для входу до інформаційної сторінки 10 травня 2022