21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства».
Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співробітника Інституту продовольства Національної академії аграрних наук України, д.т.н. Сергія Олійничука (голова), завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, к.т.н., доцента Анатолія Куца, професора кафедри, к.т.н. Валентини Кошової, доцента кафедри, к.т.н. Романа Мукоїда (секретар ДЕК).
Комісія відзначила, що після захисту дипломовані фахівці будуть спроможні успішно працювати на солодових, пивоварних, спиртових, лікеро-горілчаних та інших провідних підприємствах бродильної галузі промисловості.
Вітаємо випускників із завершенням ще одного етапу їхнього професійного становлення!