Н У Х Т

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

04 липня 2018

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Візитівка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – новаційний підхід до ведення навчального процесу й організації практичного опанування студентами своєї професії. Тому викладачі й співробітники факультету у повсякчасному пошуку нових форм і методик викладання, проведення лабораторних і практичних занять, проходження студентами всіх видів практик.

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами, викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції Надія Кравчук і Віра Зуйко та готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук помандрували до Болгарії, де пройшли закордонне стажування за програмою «Організація і розвиток готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Болгарії». У ході поїздки вони ознайомилися з особливостями організації роботи готельно-ресторанних комплексів країни та досягли домовленості щодо організації практики за кордоном для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології».

Викладачі відвідали понад 23 підприємства готельного господарства категорії 4 та 5 зірок на курортах Дюни, Несебр, Варна, Обзор і Золоті піски.

Крім дослідження та аналізу стану розвитку та особливостей організації готельного і ресторанного господарства країни Європейського союзу, вони скористалися можливістю поспілкуватися з колегами із Варнського вільного університету та Варнського університету менеджменту з приводу співробітництва у науково-технічній сфері.

Результат цієї насиченої поїздки – студенти факультету вже зараз проходять виробничу практику на базі підприємств готельного господарства Болгарії.

Це лише перший вагомий крок до налагодження довготривалих і успішних взаємостосунків, що стимулюватимуть до розвитку і навчання майбутніх фахівців у сфері обслуговування. Тож побажаємо колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успіху на цьому шляху!

Опублікований: 04-07-2018
Читайте також:
Чергова перемога студентів-фінансистів

16-17 квітня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціалізацією «Страхування». У конкурсі взяли участь 67 учасників, із яких лише 18 найсильніших пройшли у другий тур. В числі фіналістів достойно предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога студентів-фінансистів 20 квітня 2018

Вікторина «Я – маркетолог»: креативно про перспективи

5 жовтня в рамках Дня відкритих дверей кафедра маркетингу провела зустріч із старшокласниками, які відвідали університет. Серед гостей кафедри були мешканці, як Києва, так й інших міст України – Івано-Франківська, Чернігова, Білої Церкви, Кагарлика, Шепетівки. Завідувач кафедри маркетингу, професор Олена Пєтухова та доцент Вікторія Стеценко ознайо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікторина «Я – маркетолог»: креативно про перспективи 07 жовтня 2019

Друковане слово поєднало Схід і Захід

До дня Святого Миколая студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ придбали патріотичну літературу для вихованців Слов’янської школи. Філософські роздуми Василя Сухомлинського, поезія Ліни Костенко, історія українського козацтва, розповідь про Героїв Небесної Сотні, події в Криму, енциклопедична література – це неповний пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друковане слово поєднало Схід і Захід 20 січня 2017