Н У Х Т

Диплом доктора філософії вручений!

10 лютого 2023

Диплом доктора філософії вручений!

Колектив кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вітає колегу, асистента Андрія Слюсенка з офіційним присудженням наукового ступеня та отриманням диплома доктора філософії з галузі знань «Механічна інженерія», спеціальності «Галузеве машинобудування», освітньо-наукової програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» відповідно до рішення разової спеціалізованої вченої ради Національного університету харчових технологій від 14 грудня 2022 року.

Нагадаємо, це перший доктор філософії на кафедрі.

Щиро бажаємо молодому науковцю не зупинятися на досягнутому, сил і нових ідей для подальшого саморозвитку та самореалізації, творчих злетів та успіхів у всіх починаннях!

Опублікований: 10-02-2023
Читайте також:
Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ

27 листопада відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Суворі карантинні обмеження все ще не дозволяють зустрітися з майбутніми вступниками в офлайні, тож на допомогу знову прийшли дистанційні технології. Це дало змогу, хоч поки що і віртуально, побувати сьогодні в НУХТ школярам і старшокурсникам фахових коледжів із усієї України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ 27 листопада 2021

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти

У структурі навчально-наукового комплексу нашого університету 11 відокремлених підрозділів – фахових коледжів, де готують фахівців освітнього ступеня «молодший спеціаліст» і «молодший бакалавр». Відповідно до умов прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2020 році, 13 липня о 18:00 завершився прийом заяв від вступників для здобут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти 14 липня 2020

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 січня 2022 року викладачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», що проводилася в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне під егідою громадської організації «Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 січня 2022

Рекламістів навчили, як знімати популярні відео на мільйони переглядів

Днями для здобувачів 1-3 курсів спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» відбулася гостьова лекція голови продакшену медіа позитивних новин «ШоТам» Крістіни Черненко. Фахівчиня розповіла про те, чому журналістика неможлива без реклами, про секрети створення популярних відео та про пошук св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламістів навчили, як знімати популярні відео на мільйони переглядів 19 жовтня 2021