Н У Х Т

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

25 травня 2022

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

Міжнародна співпраця та встановлення партнерських зв’язків із освітніми та професійними закладами завжди були у пріоритеті викладачів і студентів Волинського фахового коледжу НУХТ. Участь у міжнародних проєктах із навчальними закладами та профільними організаціями Туреччини, Польщі та Болгарії дає можливість вдосконалюватися та набувати нового професійного досвіду всіма учасниками освітнього процесу.

Новою сторінкою міжнародної взаємодії став освітньо-культурний проєкт, метою якого було налагодження зв’язків між студентською молоддю України та Лівану. Партнерами нашого коледжу виступили студенти та викладачі коледжів міст Батрун, Ель-Хімріль і Захла. Луцьк, Волинь та українські традиції представляли студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи. Вони познайомили іноземних колег з Луцьком та особливостями святкування найвизначніших свят. Родзинкою стало пісенне вітання від студентів нашого коледжу. Підсумкова віртуальна зустріч відбулась у рамках проведення тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи.

Організаторами і кураторами проведення дистанційних зустрічей та семінарів стали викладачі фахових дисциплін Тетяна Пугач та Олександр Ройко. Викладачі фахових дисциплін Катерина Осійчук і Вікторія Кавара разом зі студентами розробляли віртуальні екскурсії англійською мовою містом і коледжем. Свої ідеї щодо організації святкової сервіровки студенти втілювали під керівництвом Тетяни Іщик.

Подібні заходи важливі, адже участь молоді у них – це шлях до самоствердження, розширення світогляду, вдосконалення. І, зрештою, це вивчення нових тенденцій у сфері професійної діяльності, а також пізнання національних традицій інших країн, нагода поспілкуватися з ровесниками та колегами, вдосконалити свої знання з іноземних мов. 

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
«1932-1933 – 2014-2023»

25 листопада 2023 року – 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні і День пам’яті жертв голодоморів – жертв геноциду радянської влади. Цього дня ми вшановуємо пам’ять усіх людей, які загинули під час Голодоморів у ХХ столітті. Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом зі здобувачами осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«1932-1933 – 2014-2023» 05 грудня 2023

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023 р. розпочався Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023. Здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи не могли пропустити цю подію, тому під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі, щоб познайомитися з новими трендам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні 28 листопада 2023

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 грудня 2022

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на саміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення до навчання впродовж усього життя для всіх. Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмі підвищення кваліфікації  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 квітня 2021