Н У Х Т

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

25 травня 2022

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

Міжнародна співпраця та встановлення партнерських зв’язків із освітніми та професійними закладами завжди були у пріоритеті викладачів і студентів Волинського фахового коледжу НУХТ. Участь у міжнародних проєктах із навчальними закладами та профільними організаціями Туреччини, Польщі та Болгарії дає можливість вдосконалюватися та набувати нового професійного досвіду всіма учасниками освітнього процесу.

Новою сторінкою міжнародної взаємодії став освітньо-культурний проєкт, метою якого було налагодження зв’язків між студентською молоддю України та Лівану. Партнерами нашого коледжу виступили студенти та викладачі коледжів міст Батрун, Ель-Хімріль і Захла. Луцьк, Волинь та українські традиції представляли студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи. Вони познайомили іноземних колег з Луцьком та особливостями святкування найвизначніших свят. Родзинкою стало пісенне вітання від студентів нашого коледжу. Підсумкова віртуальна зустріч відбулась у рамках проведення тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи.

Організаторами і кураторами проведення дистанційних зустрічей та семінарів стали викладачі фахових дисциплін Тетяна Пугач та Олександр Ройко. Викладачі фахових дисциплін Катерина Осійчук і Вікторія Кавара разом зі студентами розробляли віртуальні екскурсії англійською мовою містом і коледжем. Свої ідеї щодо організації святкової сервіровки студенти втілювали під керівництвом Тетяни Іщик.

Подібні заходи важливі, адже участь молоді у них – це шлях до самоствердження, розширення світогляду, вдосконалення. І, зрештою, це вивчення нових тенденцій у сфері професійної діяльності, а також пізнання національних традицій інших країн, нагода поспілкуватися з ровесниками та колегами, вдосконалити свої знання з іноземних мов. 

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
Чудова новина для іноваторів і дослідників: Україна стала повноправним членом Асоціації COST

30 березня 2022 року на запрошення президента Асоціації фінансування інноваційних і дослідницьких мереж COST, професора Алейна Береца заступник міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов і генеральний директор директорату науки та інновацій МОН Ігор Таранов взяли участь у 213-му засіданні Комітету представникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова новина для іноваторів і дослідників: Україна стала повноправним членом Асоціації COST 30 березня 2022

Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників

У електронних кабінетах вступників до бакалаврату з’яввилися рекомендації до зарахування на бюджет. Вступникам, статус заяв яких змінився на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням)», необхідно до 18:00 8 серпня підтвердити вибір місця навчання, виконавши вимоги до зарахування. Зробити це вступники можуть у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статус «Рекомендовано»: алгоритм подальших дій вступників 05 серпня 2024

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 березня 2023