Н У Х Т

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

25 травня 2022

Відкриваємо кордони через міжнародну співпрацю

Міжнародна співпраця та встановлення партнерських зв’язків із освітніми та професійними закладами завжди були у пріоритеті викладачів і студентів Волинського фахового коледжу НУХТ. Участь у міжнародних проєктах із навчальними закладами та профільними організаціями Туреччини, Польщі та Болгарії дає можливість вдосконалюватися та набувати нового професійного досвіду всіма учасниками освітнього процесу.

Новою сторінкою міжнародної взаємодії став освітньо-культурний проєкт, метою якого було налагодження зв’язків між студентською молоддю України та Лівану. Партнерами нашого коледжу виступили студенти та викладачі коледжів міст Батрун, Ель-Хімріль і Захла. Луцьк, Волинь та українські традиції представляли студенти відділення туризму та готельно-ресторанної справи. Вони познайомили іноземних колег з Луцьком та особливостями святкування найвизначніших свят. Родзинкою стало пісенне вітання від студентів нашого коледжу. Підсумкова віртуальна зустріч відбулась у рамках проведення тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи.

Організаторами і кураторами проведення дистанційних зустрічей та семінарів стали викладачі фахових дисциплін Тетяна Пугач та Олександр Ройко. Викладачі фахових дисциплін Катерина Осійчук і Вікторія Кавара разом зі студентами розробляли віртуальні екскурсії англійською мовою містом і коледжем. Свої ідеї щодо організації святкової сервіровки студенти втілювали під керівництвом Тетяни Іщик.

Подібні заходи важливі, адже участь молоді у них – це шлях до самоствердження, розширення світогляду, вдосконалення. І, зрештою, це вивчення нових тенденцій у сфері професійної діяльності, а також пізнання національних традицій інших країн, нагода поспілкуватися з ровесниками та колегами, вдосконалити свої знання з іноземних мов. 

Опублікований: 25-05-2022
Читайте також:
Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду». Здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2020

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці

Цінним для сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка є зустрічі зі своїми талановитими випускниками, які реалізувалися професійно і особистісно й готові ділитися знаннями і досвідом зі студентами. Цього разу спікерка – Вікторія Новікова, обдарована випускниця, учасниця студентського самоврядування, яка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти івент-менеджменту для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від успішної й талановитої випускниці 05 грудня 2022

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 травня 2025

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів» аспіранткою Оксаною Дорожинською. Робота виконана під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан. Засіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 грудня 2023