Н У Х Т

Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики

26 жовтня 2020

Сучасні тенденції розвитку освіти та науки аналізували фахівці кафедри фізики

За результатами Міжнародної науково-практичної конференції «ОСВІТА та НАУКА: пам’ятаючи про минуле, творимо майбутнє» завідувачка кафедри фізики Світлана Літвинчук і доцента Галина Шатковська отримали іменні сертифікати учасників.

У роботі конференції брали участь понад 165 фахівців (зокрема, 48 докторів і 64 кандидати наук), державні службовці та молоді науковці. Крім українських вчених, учасниками були представники Куби, Іспанії, Гаїті, Італії, Польщі, Словаччини та Казахстану.

Під час роботи двох круглих столів із міжнародною участю були проаналізовані сучасні тенденції розвитку освіти та науки. Круглий стіл «Перспективність впровадження системи інституційного аудиту у роботу професійних (професійно-технічних) закладів освіти» відбувся у співпраці з Управлінням державної служби якості освіти у Київській області. Тематика другого круглого столу – «Наукова та педагогічна діяльність професора Євгенія Коршака».

У межах наукових заходів діяли секційні засідання за різними тематичними напрямами, зокрема, – професійна підготовка фахівця у вищій школі; сучасні наукові дослідження: теорія, методика, практика, де наші викладачі взяли активну участь.

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хлібопекарські дріжджі, аспекти застосування», який провела керівниця пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Світлана Шинкаренко. Французька компанія «Лесаффр» є одним із найбільших світових виробників дріжджів, стартових культур для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар від фахівчині-практика для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 червня 2023

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

4 червня 2021 року здобувачі групи ХЧ-3-13ск кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри Тетяною Роман відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) – головну подію пакувальної та харчової промисловості України. Вони ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головну подію пакувальної та харчової промисловості України відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 червня 2021