Н У Х Т

Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму

29 квітня 2021

Пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нагороджене бронзовою медаллю Міжнародного форуму

У місті Рівному відбувся ювілейний Х Міжнародний форум пивоварів і рестораторів, основні теми якого – виробництво і продаж пива під час локдауну, розроблення нових сортів пива з добавками. Постачальники сировини і обладнання проводили презентації своєї продукції. Долучилися до роботи форуму і фахівці нашого університету – викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Форум зібрав разом справжніх поціновувачів і виробників крафтового пива, серед яких – представники пивоварень і пабів (власники, пивовари, технологи), домашні пивовари, виробники обладнання для пивоваріння, представники роздрібної торгівлі, торговельних і ресторанних мереж, а також науковці та фахівці з пивоваріння з усієї України та з-за кордону.

Зокрема, для учасників заходу компанія «Донау Лаб Україна» запропонувала унікальну можливість: реальні заміри на вимірювальних приладах лабораторного контролю, які використовуються на всіх великих заводах. За словами спеціалістів, дослідження продукту за допомогою пиво-аналізаторів – це найпростіший метод реалізувати контроль виробництва і якості продукції за невеликих витрат. Крім того, впровадити режим економії.

Про те, як відповісти на тренд пива з низьким вмістом алкоголю розказали представники компанії «Fermentis». У результаті проведення скринінгу виробники дріжджів виокремили штам SafBrew LA-01, як такий, що здатний виробляти лише невелику кількість алкоголю.

Китайська компанія «Angel Yeast», яка тільки розпочинає свій шлях на українському пивному ринку, презентувала дріжджі для елів ALE-CN36, ALE-CS31, пшеничного пива ALE-WA18 й лагерів LAGER-BF16, LAGER-BF27. Виробник акцентує увагу на винятковій якості та натуральності продуктів.

Рішення для пакування презентував постійний партнер Форуму пивоварів і рестораторів італійська компанія «Tapi». У рамках Форуму представник бренду «Revò» в Україні В’ячеслав Шиш ознайомив учасників Форуму з особливими пробками, які поєднують традиційний вигляд, новаторський дизайн, можливість багаторазового використання, практичність і надійність.

У кінці дня відбулася урочиста церемонія нагородження, в ході якої пиво, зварене на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, було нагороджене бронзовою медаллю у категорії Non-alcoholic beer. Авторами пива є Костянтин Королюк, Роман Мукоїд та Анастасія Пархоменко.

Пивоварний форум подарував учасникам багато нових знань і позитивних вражень. Наші учасники вдячні організаторам за можливість відвідати такий захід!

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
Здобувачі вищої освіти знайомляться з особливостями освітніх програм

Гарантка освітньої програми, д.е.н., професорка, завідувачка кафедри фінансів Лада Шірінян ознайомила здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Здобувачі дізналися, що освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» підготовки магістра за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі вищої освіти знайомляться з особливостями освітніх програм 28 вересня 2021

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021»

У рамках першого Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 23 листопада відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» та доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ольги Кириченко з представником «Raiffaisen Bank», бізнес-тренером, ментором і модератором міжнародних програм стартап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери-першокурсники на першому Національному тижні молоді в компаніях «Job Shadowing Week 2021» 24 листопада 2021

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 лютого 2023

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018