Н У Х Т

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

06 листопада 2023

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

Нещодавно представники університету – директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький взяли участь у конференції з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи Nestle Needs YOUth.

Nestle Needs YOUth – соціальна ініціатива, спрямована на розширення економічних можливостей для молоді. Вона покликана сприяти працевлаштуванню молоді, пропонує стажування для українських студентів різних спеціальностей, а також передбачає перше робоче місце для молодих спеціалістів.

Генеральний директор компанії Nestle в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі зазначив, що проведення заходу в Україні – це спосіб продемонструвати світу підтримку та віру в перемогу України.

Про головні досягнення, нові виклики та цілі розповіли спікери, зазначивши, що за 10 років розширено нові сфери, зокрема, сьогодні особливу увагу приділяють сталому розвитку, цифровим навичкам та агропідприємництву.

У межах програми ініціативи Nestle Needs YOUth компанія працевлаштувала понад 4800 молодих людей в Україні, а на наступні два роки зобов’язалась охопити ще понад 600 осіб. У сучасних реаліях дуже важливо заохочувати молодь повертатися до України і відкривати нові економічні можливості.

Також у ході заходу наголошували на необхідності впровадження нових підходів до працевлаштування, важливості співпраці між бізнесом і владою. Саме тому представники влади – як центральної, так і місцевої – взяли участь у конференції.

Під час роботи круглого столу представники університетів обговорили з представниками компанії проблемні питання працевлаштування молоді та поділилися набутим практичним досвідом роботи й комунікації з випускниками.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже виванта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет 02 серпня 2018

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів завершилася переддипломна практика здобувачів 4-го курсу. Перед початком практики на засіданні кафедри була затверджена процедура її проведення в умовах загальнонаціонального карантину, відповідно до неї завчасно усім студентам було повідомлено, яким чином відбуватиметься цей захід у цьому навчальном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики 05 травня 2020

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерські будні наших випускників 20 червня 2022