Н У Х Т

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

06 листопада 2023

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

Нещодавно представники університету – директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький взяли участь у конференції з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи Nestle Needs YOUth.

Nestle Needs YOUth – соціальна ініціатива, спрямована на розширення економічних можливостей для молоді. Вона покликана сприяти працевлаштуванню молоді, пропонує стажування для українських студентів різних спеціальностей, а також передбачає перше робоче місце для молодих спеціалістів.

Генеральний директор компанії Nestle в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі зазначив, що проведення заходу в Україні – це спосіб продемонструвати світу підтримку та віру в перемогу України.

Про головні досягнення, нові виклики та цілі розповіли спікери, зазначивши, що за 10 років розширено нові сфери, зокрема, сьогодні особливу увагу приділяють сталому розвитку, цифровим навичкам та агропідприємництву.

У межах програми ініціативи Nestle Needs YOUth компанія працевлаштувала понад 4800 молодих людей в Україні, а на наступні два роки зобов’язалась охопити ще понад 600 осіб. У сучасних реаліях дуже важливо заохочувати молодь повертатися до України і відкривати нові економічні можливості.

Також у ході заходу наголошували на необхідності впровадження нових підходів до працевлаштування, важливості співпраці між бізнесом і владою. Саме тому представники влади – як центральної, так і місцевої – взяли участь у конференції.

Під час роботи круглого столу представники університетів обговорили з представниками компанії проблемні питання працевлаштування молоді та поділилися набутим практичним досвідом роботи й комунікації з випускниками.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами» аспірантки Анастасії Шевченко. Керівник – професор Віра Дробот. У зв’язку зі значним збільшенням захворюванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 червня 2018

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

Дія. Бізнес – масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Мінцифрою спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту. 2 листопада 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес 03 листопада 2023

Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити

28 і 29 травня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведений екзамен із дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів груп ХЧ-3-13ск і ХЧ-3-14ск. Екзамен відбувся із забезпеченням ідентифікації особи здобувача за допомогою відеоконферен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно складають іспити 01 червня 2020

Акредитацію пройшли успішно – освітній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бути!

Період підготовки акредитаційної справи освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: збирання інформації, робота зі зовнішніми і внутрішніми стейкхолдерами, детальне опрацювання документів, підготовка фото- та відеозвітів, а також два місяці очікування завершення процедурних моментів прийняття рішення керівництвом Галузевої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитацію пройшли успішно – освітній програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бути! 16 квітня 2021