Н У Х Т

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

06 листопада 2023

Проблемні питання працевлаштування молоді обговорили фахівці НУХТ на конференції ініціативи Nestle Needs YOUth

Нещодавно представники університету – директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький взяли участь у конференції з нагоди 10-ї річниці заснування ініціативи Nestle Needs YOUth.

Nestle Needs YOUth – соціальна ініціатива, спрямована на розширення економічних можливостей для молоді. Вона покликана сприяти працевлаштуванню молоді, пропонує стажування для українських студентів різних спеціальностей, а також передбачає перше робоче місце для молодих спеціалістів.

Генеральний директор компанії Nestle в Україні та Південно-Східній Європі Алессандро Дзанеллі зазначив, що проведення заходу в Україні – це спосіб продемонструвати світу підтримку та віру в перемогу України.

Про головні досягнення, нові виклики та цілі розповіли спікери, зазначивши, що за 10 років розширено нові сфери, зокрема, сьогодні особливу увагу приділяють сталому розвитку, цифровим навичкам та агропідприємництву.

У межах програми ініціативи Nestle Needs YOUth компанія працевлаштувала понад 4800 молодих людей в Україні, а на наступні два роки зобов’язалась охопити ще понад 600 осіб. У сучасних реаліях дуже важливо заохочувати молодь повертатися до України і відкривати нові економічні можливості.

Також у ході заходу наголошували на необхідності впровадження нових підходів до працевлаштування, важливості співпраці між бізнесом і владою. Саме тому представники влади – як центральної, так і місцевої – взяли участь у конференції.

Під час роботи круглого столу представники університетів обговорили з представниками компанії проблемні питання працевлаштування молоді та поділилися набутим практичним досвідом роботи й комунікації з випускниками.

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 16 квітня 2019

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр»

У Смілянській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доцент кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти заочної форми навчання Смілянської філії нашого університету здобули освітній ступень «Бакалавр» 21 лютого 2017

Викладачі діляться своїми методиками викладання

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся методичний семінар «Інноваційні методи та технології навчання у контексті викладання дисципліни «Кінематика та динаміка машин». Доповідач – доцент, к.т.н. Володимир Костін професійно окреслив нові підходи у навчанні в умовах війни. Лектор висвітлив основні завдання дисципліни, які полягають у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться своїми методиками викладання 17 лютого 2023