Н У Х Т

Україна на світовій арені – твоє майбутнє!

17 березня 2025

Україна на світовій арені – твоє майбутнє!

Викладачі кафедри міжнародної економіки провели низку цікавих зустрічей-гостьових лекцій для здобувачів освіти коледжів НУХТ – Львівського фахового коледжу переробної та харчової промисловості, Вінницького фахового коледжу та Київського фахового коледжу ресторанного господарства.

Кандидат економічних наук, доцент Віталій Саблук акцентував увагу на особливостях спеціалізації України на світових ринках, перспективах експорту продукції, органічному виробництві.

Оксана Занозовська розповіла слухачам про освітні програми НУХТ, особливості підготовки фахівців в нашому університеті, зокрема, на освітній програмі «Міжнародна економіка». Розуміння економіки кожної країни та світу в цілому, вміння моніторингу діяльності глобальних фірм, вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням продовольчої безпеки – це ті потрібні знання та досвід, які зможуть отримати економісти-міжнародники у Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 17-03-2025
Читайте також:
Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Хліб у часи війни», присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. Наставники академічних груп Лариса Михонік (група ТІ-1-6), Юлія Бондаренко (група ТІ-2-3), Анна Грищенко (група ТХ-3-5) та Олена Кохан (група ТХ-3-12ск) підготували для здобувачів т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хліб у часи війни розповіли своїм студентам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 травня 2020

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023

Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ

9 квітня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів (бакалаврів, магістрантів і докторів філософії), які навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент і адміністрування», до якої також долучилися виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Портрет менеджера пекарні від керівниці компанії БОХЛІБ 09 квітня 2025