Н У Х Т

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

15 серпня 2022

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

Один із найбільших видавців наукової літератури у світі компанія «Elsevier» продовжує надавати підтримку українській науковій спільноті. Для ефективної підтримки наукової діяльності вчених в умовах війни її фахівці створили електронний ресурсний центр, за допомогою якого українські дослідники мають змогу зареєструватися та отримати доступ до важливих дослідницьких інструментів компанії – реферативної, бібліографічної бази даних «Scopus», повнотекстової бази «ScienceDirect», модуля пошуку дослідників для налагодження контактів і співпраці «Researcher Discovery», навчальної платформи «Researcher Academy» та програмного забезпечення для керування бібліографічною інформацією «Mendeley».

Також компанією скасована плата за опублікування статей (APCs) українськими авторами у журналах відкритого доступу (Gold Open Access Journals). У разі виникнення запитань щодо цього варто звертатися листом на електронну адресу: agreementactivation@elsevier.com.

На початку серпня українським вченим, які раніше через Державну науково-технічну бібліотеку України отримали доступ до бази даних «Scopus», надійшли електронні листи від Elsevier із детальною інформацією про можливості використання ресурсів компанії та персональним реєстраційним ідентифікатором (registration ID) і паролем для отримання доступу. Якщо ж такий лист не надходив, для отримання реєстраційних даних необхідно заповнити форму за посиланням, після чого відповідна інформація надійде на вказану електронну пошту. Фахівці компанії підготували покрокову інструкцію щодо налаштування доступу.

Доступ до бази даних Scopus продовжує надаватися через Науково-технічну бібліотеку університету.

Опублікований: 15-08-2022
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників коледжу. Директор коледжу Юрій Барилюк привітав випускників, ветеранів праці зі святом зустрічі, побажав добра, миру і достатку. На свято завітали колишні студенти різних поколінь, найстарше з яких 1968 року випуску (група Ц-3). На заході були присутні випуск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася традиційна зустріч випускників 30 травня 2018

Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році

Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики тестів ЄВІ. Визначено кількість завдань із кожного тесту, форми тестових завдань, час, відведений на їхнє виконання, схеми нарахування балів. Цьогоріч для вступу на більшість магістерських програм потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Це випробування містити...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році 27 квітня 2023

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ зайняла 1-е місце з футзалу серед ВНЗ І-ІІ р.а. м. Суми. У фінальній зустрічі команда нашого коледжу перемогла колег із Сумського будівельного коледжу з рахунком 5:3. Команда в складі Віктора Кошкова, Миколи Котляренка, Юрія Шеденка, Дмитра Стеценка, Володимира Саєнка, Олександра Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу 26 лютого 2018

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи

2 листопада в межах вивчення дисципліни «Інсайти маркетингових активностей» старшою викладачкою кафедри маркетингу Іриною Ніколаєнко була організована гостьова зустріч із тренером по роботі на камеру, публічних виступах і покращення дикції. Медіа-тренер, організатор театральної студії «JOY» Кирил Верба зустрівся зі здобувачами спеціальності «Марке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як не боятися публічних виступів – поради від практика отримали здобувачі-маркетологи 02 листопада 2022