Н У Х Т

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

15 серпня 2022

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

Один із найбільших видавців наукової літератури у світі компанія «Elsevier» продовжує надавати підтримку українській науковій спільноті. Для ефективної підтримки наукової діяльності вчених в умовах війни її фахівці створили електронний ресурсний центр, за допомогою якого українські дослідники мають змогу зареєструватися та отримати доступ до важливих дослідницьких інструментів компанії – реферативної, бібліографічної бази даних «Scopus», повнотекстової бази «ScienceDirect», модуля пошуку дослідників для налагодження контактів і співпраці «Researcher Discovery», навчальної платформи «Researcher Academy» та програмного забезпечення для керування бібліографічною інформацією «Mendeley».

Також компанією скасована плата за опублікування статей (APCs) українськими авторами у журналах відкритого доступу (Gold Open Access Journals). У разі виникнення запитань щодо цього варто звертатися листом на електронну адресу: agreementactivation@elsevier.com.

На початку серпня українським вченим, які раніше через Державну науково-технічну бібліотеку України отримали доступ до бази даних «Scopus», надійшли електронні листи від Elsevier із детальною інформацією про можливості використання ресурсів компанії та персональним реєстраційним ідентифікатором (registration ID) і паролем для отримання доступу. Якщо ж такий лист не надходив, для отримання реєстраційних даних необхідно заповнити форму за посиланням, після чого відповідна інформація надійде на вказану електронну пошту. Фахівці компанії підготували покрокову інструкцію щодо налаштування доступу.

Доступ до бази даних Scopus продовжує надаватися через Науково-технічну бібліотеку університету.

Опублікований: 15-08-2022
Читайте також:
Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School»

Студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Наталія Філатова стала учасницею проєкту «The School», де розповіла про навчання в НУХТ. Вона поділилася, як обирала спеціальність, які дисципліни вивчає, які, на її думку, є переваги й недоліки навчання в університеті. «The School» – проєкт, що допомагає вступникам визначитись із май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School» 20 серпня 2020

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Мир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП» 11 травня 2018

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей 07 квітня 2023

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE

Для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» було проведено міждисциплінарне лабораторне заняття, що об’єднало дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» і «Сучасні технології борошняних та кондитерських виробів спеціального призначення». Заняття в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE 12 березня 2025