Н У Х Т

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

15 серпня 2022

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

Один із найбільших видавців наукової літератури у світі компанія «Elsevier» продовжує надавати підтримку українській науковій спільноті. Для ефективної підтримки наукової діяльності вчених в умовах війни її фахівці створили електронний ресурсний центр, за допомогою якого українські дослідники мають змогу зареєструватися та отримати доступ до важливих дослідницьких інструментів компанії – реферативної, бібліографічної бази даних «Scopus», повнотекстової бази «ScienceDirect», модуля пошуку дослідників для налагодження контактів і співпраці «Researcher Discovery», навчальної платформи «Researcher Academy» та програмного забезпечення для керування бібліографічною інформацією «Mendeley».

Також компанією скасована плата за опублікування статей (APCs) українськими авторами у журналах відкритого доступу (Gold Open Access Journals). У разі виникнення запитань щодо цього варто звертатися листом на електронну адресу: agreementactivation@elsevier.com.

На початку серпня українським вченим, які раніше через Державну науково-технічну бібліотеку України отримали доступ до бази даних «Scopus», надійшли електронні листи від Elsevier із детальною інформацією про можливості використання ресурсів компанії та персональним реєстраційним ідентифікатором (registration ID) і паролем для отримання доступу. Якщо ж такий лист не надходив, для отримання реєстраційних даних необхідно заповнити форму за посиланням, після чого відповідна інформація надійде на вказану електронну пошту. Фахівці компанії підготували покрокову інструкцію щодо налаштування доступу.

Доступ до бази даних Scopus продовжує надаватися через Науково-технічну бібліотеку університету.

Опублікований: 15-08-2022
Читайте також:
Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Відбулося нагородження здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, які вибороли перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 2023-2024 н.р. з-поміж учасників із 16 закладів вищої освіти України. З вітальним словом до здобувачів звернувся заступник голови орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 24 травня 2024

Практики – про стратегічний менеджмент

Нещодавно здобувачі-бакалаври та магістри освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» завітали на змістовний вебінар «Розроблення та впровадження стратегії компанії» від міжнародного експерта з трансформації компаній Бориса Шевельова. Спікер, який є досвідченим організаційним терапевтом і бізнес-коучем, поділився сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практики – про стратегічний менеджмент 10 грудня 2024

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак»

13 листопада до університету завітали випускники спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» і 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ілля Мощенко і Катерина Аза, які нині працюють у потужній українській фармацевтичній компанії АТ «Фармак» хіміком і старшим хіміком лабораторії хроматографічного аналізу. Фахівці були запрошені прочитати лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак» 15 листопада 2019

Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся святковий онлайн-захід «Christmas», який організувала та провела викладачка Наталія Божок спільно з давнім партнером кафедри Stuart Snuggs зі студентами 1 курсу факультету автоматизації і комп’ютерних систем. За гарною традицією студенти з викладачами розпочали захід із обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції святкування Різдва в Україні та США порівнювали здобувачі у рамках святкового онлайн-заходу 11 грудня 2020