Н У Х Т

Студенти-цукровики і студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти

18 червня 2018

Студенти-цукровики і  студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти

З 11 по 18 червня на кафедрі технології цукру та підготовки води відбулися захисти дипломних проектів студентів 4 курсу на здобуття освітнього ступеня «бакалавр».

Першими захистили дипломні проекти 11 червня студенти професійного спрямування «Технології цукру та полісахаридів», а вже 15 червня естафету прийняли студенти за професійним спрямуванням «Технології води та водопідготовки».

Слід підкреслити, що студенти показали високий рівень підготовки, а роботи, що були представлені, присвячені актуальним питанням підвищення ефективності роботи цукрових заводів і водних підприємств. Деякі проекти були рекомендовані до впровадження у виробництво.

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних проектів!

Опублікований: 18-06-2018
Читайте також:
Профорієнтаційні лекції викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління у Київському механіко-технологічному коледжі

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління - доцент кафедри фінансів Інна Дем’яненко та старший викладач Юрій Кулинич і доцент кафедри економіки праці та менеджменту Марія Побережна відвідали Київський механіко-технологічний коледж, в якому навчаються студенти за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лекції викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління у Київському механіко-технологічному коледжі 06 листопада 2019

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Щороку, традиційно Смілянський коледж харчових технологій НУХТ відзначає День працівників харчової промисловості ярмарком. Святкування цього року розпочалося зі слів привітання від адміністрації коледжу та викладачів комісії технологічного циклу. Учасники ярмарку запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 19 жовтня 2018

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Обґрунтованість, змістовність т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 лютого 2024

Методики якості

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна продовжується навчальний процес і проведення ознайомлювально-виробничої практики для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Цього разу студенти груп ТІ-2-9, ТІ-2-10 у супроводі старшого викладача кафедри Інни Ноздрюхіної та асистента кафедри Тетяни Тракало відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методики якості 24 січня 2018