Н У Х Т

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

19 лютого 2019

Продовжують переносити теоретичні знання на практику студенти-біотехнологи четвертого курсу

Триває практика студентів-біотехнологів четвертого курсу.

Наталію Клименко та Микиту Іванова привітно зустріли у фармацевтичній корпорації «Артеріум». Керівник відділу оцінки і адаптації персоналу Оксана Очеретна допомогла визначитися з відділом для проходження практики, який став би для студентів якомога кориснішим і цікавим впродовж 6 тижнів.

Микита Іванов знайшов своє місце у відділі контролю якості фармацевтичної продукції, де разом із керівником групи операційного контролю Ілоною Даниленко здійснює відбір зразків готової продукції для проведення контролю якості і отримує навички з обліку результатів.

А Наталія Клименко вирішила перенести теоретичні знання на практику в аналітичному дослідному центрі, де разом із керівником Ольгою Богаровою і керівником технологічного відділу Максимом Овчаренком освоює роботу з новітнім аналітичним обладнанням.

Студенти щиро вдячні за можливість зрозуміти, що їм готує майбутнє і усвідомити, що це саме те місце, де хочеться працювати і все, до чого готували в університеті, було необхідним, адже недаремно кажуть: «Оберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті».

Опублікований: 19-02-2019
Читайте також:
Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету. Цьогоріч на кафедрі технології м'яса ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 14 квітня 2025

Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 жовтня 2021

З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш, Анна Грищенко та Анастасія Шевченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Органічний модуль (ЕU)», присвяченому органічному законодавству ЄС2018/848. Тема тренінгу – «Органічне законодавство ЄС 2018/848». Тренінг організований Міністерством аграрної політики та продово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З органічним законодавством ЄС ознайомилися доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 червня 2023

Нова генерація прогресивних ейчарів

Змагання у професійній винахідливості, здорова конкуренція, потік креативних ідей та бізнес-рішень, атмосфера доброзичливості й цілковитої підтримки колег і наставників – таким був захист 32-х магістрів денної і заочної форм навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова генерація прогресивних ейчарів 22 лютого 2018