Н У Х Т

Претенденти на навчання в магістратурі НУХТ розпочали складання фахових вступних випробувань

19 серпня 2022

Претенденти на навчання в магістратурі НУХТ розпочали складання фахових вступних випробувань

Сьогодні в університеті розпочалися вступні випробування для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної і заочної форм навчання. Фахове вступне випробування складали вступники до Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також на факультети автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. 22 серпня фахове вступне випробування чекає на вступників до Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Наступні сесії фахового вступного випробування для наших майбутніх магістрантів заплановані на 26, 29 і 30 серпня та 6, 7 і 16 вересня. Крім того, 25 і 31 серпня відбудуться індивідуальні усні співбесіди для вступників до Навчально-наукового інституту економіки і управління.

 Вступники-іноземці й особи без громадянства складатимуть фахове вступне випробування й українську мову як іноземну 15 і 16 вересня.

Нагадаємо, що 17 і 18 серпня відбулися вступні іспити до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання. Вступники складали іспити з іноземної мови та зі спеціальності. Всі вони успішно пройшли ці випробування.

Вступна кампанія в університеті триває. Бажаємо успіху всім нашим вступникам! Нехай здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному зростанню!

Опублікований: 19-08-2022
Читайте також:
Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

Спеціалізована вчена рада Д 26.058.06 Національного університету харчових технологій прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02  – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур асистенту кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяні Тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію 13 квітня 2018

Курси з підготовки до НМТ – перший крок до успішного вступу

Зовсім скоро розпочнеться вступ до закладів вищої освіти. Цього року претенденти на навчання за кошти державного бюджету замість уже звичного ЗНО мають при вступі подати результати національного мультипредметного тесту (НМТ). Для підтримки вступників, у травні підготовче відділення Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курси з підготовки до НМТ – перший крок до успішного вступу 12 липня 2022

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи студентів бакалаврату і магістратури привітала з початком занять менеджер освітньої професійної програми, доцент Тетяна Сильчук. У гостях факульте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся перший майстер-клас із кондитерського мистецтва для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 25 вересня 2018

Профком співробітників розглядає поточні справи

23 вересня 2025 року відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ. Відповідно до порядку денного спочатку підвели підсумки організації дитячого літнього оздоровлення. Було зазначено, що попри складні часи, загалом путівками забезпечили 10 дітей співробітників, членів профспілки. Далі профкомівці обговорили організацію та проведення акції «ТВО...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників розглядає поточні справи 25 вересня 2025