Н У Х Т

Репозитарій університету зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу веб-репозитаріїв

01 серпня 2017

Репозитарій університету зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу веб-репозитаріїв

Станом на липень 2017 року університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 11 позицію із 59 українських електронних архівів і 769 місце серед 2283 інституційних репозитаріїв світу (у січні 2017-го – 13-е з 54 і 854-е з 2275 відповідно). Такі дані наводить міжнародний рейтинг Ranking WEB of Repositories

Наразі у eNUFTIR представлені майже 24,5 тисячі електронних публікацій. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного сектора UNESCO) репозитарій університету має власний ISSN – 2310-8282, отримавши статус повноцінного електронного видання. Зауважимо, що ресурс постійно оновлюється, в ньому можна публікувати результати досліджень нарівні з друкованими періодичними виданнями.

Науково-технічна бібліотека університету запрошує вчених НУХТактивніше розміщувати наукові публікації в електронному архіві eNUFTIR, підтримуючи, таким чином ініціативу відкритого доступу до наукових досліджень і підвищуючи рейтинг університету в світовому просторі.

Опублікований: 01-08-2017
Читайте також:
Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері

13 травня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь виставці  декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері. На виставці коледж представив: тематичний стіл «Мистецтво карвінгу», тематичний стіл «Розмаїття коктейлів», тематичний стіл «Елементи оздоблення кондитерських виробів», а також майстер-класи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері 14 травня 2018

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством. Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лекції розраховані на студентів 3-4 курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман» 19 квітня 2018

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

23 лютого 2024 р. відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів із впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області», здобувачами освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору 27 лютого 2024

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління

Нещодавно доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда взяла участь у роботі Вищої школи публічного управління, де ознайомила слухачів із особливостями вживання самостійних і службових частин мови під час укладання документів. Спікерка наголосила на тому, що саме текст є основним реквізитом, через який відбувається реалізація мети напи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління 07 квітня 2023