Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

02 жовтня 2023

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю продовжує розповідати про наш університет все більшій кількості школярів. Днями у київській школі №70 побували асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, студент другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко та студент другого курсу спеціальності 101 «Екологія» Володимир Савич.

Адміністрація школи №70 охоче йшла назустріч нашим представникам і активно підтримувала організацію профорієнтаційного заходу для учнів 10 та 11 класів.

Починали зі знайомства делегації факультету зі школярами, далі Ірина Ковшар розповідала про важливість спеціальностей факультету, зокрема 162 «Біотехнології та біоінженерія», звертала увагу на професійний склад кафедри, а також на матеріально-технічне та інформаційне забезпечення наших здобувачів. Максим Клименко разом із Володимиром Савичем розповідали про можливості, які відкриваються перед нашими студентами, починаючи з першого курсу, звертали увагу школярів на академічну мобільність, неформальну освіту, підвищення soft&hard skills, участь у науковій діяльності університету та на багато інших переваг. Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології також наголосила на конкурентоспроможності наших випускників на наочних прикладах, а також розповіла про партнерів факультету, до яких належать Корпорація «Arterium», «Фармак», Фармацевтична Фірма «Дарниця» та багато інших.

Наприкінці зустрічі школярам було запропоновано під’єднатися до чату Вступника факультету БТЕК для одержання актуальної інформації, а також роздані інформаційні буклети для кращого ознайомлення із запропонованими спеціальностями. Крім того, учні були запрошені на Open Day NUFT, який відбудеться 7 жовтня. Захід буде проходити в офлайн-форматі в університеті, а також у форматі Zoom-конференції.

Висловлюємо подяку адміністрації київської школи №70, зокрема директорці Наталії Рудько та секретарці Юлії Шульзі, а також всьому педагогічному колективу за активну співпрацю і неоціненну допомогу в організації профорієнтаційних зустрічей для учнів школи!

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ

Марафон профорієнтаційних зустрічей з майбутніми вступниками на факультеті біотехнології та екологічного контролю гідно перейняли першокурсники. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступила староста академічної групи БТ-1-1 Анастасія Дорошенко. Вона добре розуміє як важко зробити вибір свого покликання, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від першачків: чому варто вступати на біотехнологію до НУХТ 17 жовтня 2023

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові

22 лютого 2017 року фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій та вакансій Фастівського міськрайонного центру зайнятості. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл міста та району, студенти Фастівського ЦПТО та Фастівського автомобільно-дорожнього технікуму. Представник кафедри технології оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології оздоровчих продуктів представили університет на Ярмарку професій у Фастові 23 лютого 2017