Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

02 жовтня 2023

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю продовжує розповідати про наш університет все більшій кількості школярів. Днями у київській школі №70 побували асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, студент другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко та студент другого курсу спеціальності 101 «Екологія» Володимир Савич.

Адміністрація школи №70 охоче йшла назустріч нашим представникам і активно підтримувала організацію профорієнтаційного заходу для учнів 10 та 11 класів.

Починали зі знайомства делегації факультету зі школярами, далі Ірина Ковшар розповідала про важливість спеціальностей факультету, зокрема 162 «Біотехнології та біоінженерія», звертала увагу на професійний склад кафедри, а також на матеріально-технічне та інформаційне забезпечення наших здобувачів. Максим Клименко разом із Володимиром Савичем розповідали про можливості, які відкриваються перед нашими студентами, починаючи з першого курсу, звертали увагу школярів на академічну мобільність, неформальну освіту, підвищення soft&hard skills, участь у науковій діяльності університету та на багато інших переваг. Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології також наголосила на конкурентоспроможності наших випускників на наочних прикладах, а також розповіла про партнерів факультету, до яких належать Корпорація «Arterium», «Фармак», Фармацевтична Фірма «Дарниця» та багато інших.

Наприкінці зустрічі школярам було запропоновано під’єднатися до чату Вступника факультету БТЕК для одержання актуальної інформації, а також роздані інформаційні буклети для кращого ознайомлення із запропонованими спеціальностями. Крім того, учні були запрошені на Open Day NUFT, який відбудеться 7 жовтня. Захід буде проходити в офлайн-форматі в університеті, а також у форматі Zoom-конференції.

Висловлюємо подяку адміністрації київської школи №70, зокрема директорці Наталії Рудько та секретарці Юлії Шульзі, а також всьому педагогічному колективу за активну співпрацю і неоціненну допомогу в організації профорієнтаційних зустрічей для учнів школи!

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
На кафедрі міжнародної економіки обговорили інвестиційні перспективи України

На черговому, 24-му засіданні круглого столу в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі на тему «Інвестиційні перспективи України» заслухали актуальні доповіді щодо інвестиційної політики України, її взаємодії з країнами Європейського союзу, інвестицій як допомоги економічному розвитку країни ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі міжнародної економіки обговорили інвестиційні перспективи України 14 грудня 2022

У тренді діджитал-технологій викладачі кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник і Олена Драган спільно з викладачами Нестором Шпаком, Зоряною Двуліт, Надією Селюченко та Катериною Дорошкевич з Національного університету «Львівська Політехніка» взяли участь у роботі секції «Прикладних інтелектуальних систем» Конференції COLINS (м. Глівіце, Польща). Із цікавою допов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді діджитал-технологій викладачі кафедри економіки праці та менеджменту 01 червня 2022

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів

12 березня доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко взяв участь у тренінгу «Розвиваємо навички дизайн-мислення», що відбувся у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» від ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Тренінг був присвячений використанню в науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується розвиток викладацької майстерності на кафедрі експертизи харчових продуктів 13 березня 2024

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини». Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над дослідженням та оптимізацією технології спиртової бражки працює аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 28 лютого 2019