Н У Х Т

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України

06 грудня 2022

НУХТ – провідний заклад освіти харчової промисловості України

3 грудня 2022 р. викладачки кафедри гуманітарних дисциплін, професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда з метою популяризації спеціальностей інститутів і факультетів університету поспілкувалися зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

Фахівчині розповіли про переваги навчання в НУХТі, ознайомили майбутніх вступників з інформаційними матеріалами.

Людмила Приблуда більш детально розповіла слухачам про спеціальності Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого. Учні з цікавістю слухали про перспективність інженерно-технічного напрямку підготовки сучасних фахівців.

Опублікований: 06-12-2022
Читайте також:
Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву

Фахівці кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не втрачають нагоди прокачати свої знання й постійно долучаються до заходів, що дозволяють тримати руку на пульсі новацій та підвищувати свою обізнаність. Наразі вони беруть уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву 21 листопада 2022

Вперше на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

5 грудня 2018 р. вперше на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук Тетяни Сильчук. Тема дисертації – «Наукове обґрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами». Науковий консультант – доктор технічних наук, професор к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук 06 грудня 2018

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває посилена підготовка до Вступної кампанії 2023. Викладачі та здобувачі освіти за підтримки завідувачки випускової кафедри Лариси Шаран активно запрошують майбутніх вступників на День відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. Асистент, відповідальний за профорієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи 05 квітня 2023

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв мають нове цікаве завдання – проведення занять для англомовних груп здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Тут постають несподівані питання: як донести інформацію про машини і апарати до студентів, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове цікаве завдання вирішують викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 15 вересня 2020