Н У Х Т

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

01 вересня 2021

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу, вона здійснюється з метою набуття здобувачами освіти виробничих навичок і навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

У нашому університеті дуже відповідально ставляться до цієї складової навчання. Тож з 1 вересня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю. А також у Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту та в Навчально-науковому інституті харчових технологій.

Наразі на практику відправилися 252 здобувача освітнього ступеня «бакалавр» і 681 здобувач освітнього ступеня «магістр».

Цього навчального року наші здобувачі також проходитимуть практичну підготовку на найкращих підприємствах Німеччини та Болгарії. Зокрема, на підприємства Німеччини були направлені 18 бакалаврів і 7 магістрів спеціальності «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, а до Болгарії – 16 бакалаврів третього і четвертого курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Нашим студентам надається унікальна можливість опановувати практичні навички на найпотужніших високотехнологічних підприємствах України, де вони вивчають напрямки діяльності та організацію роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення компетентностей та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та кращі фахівці компаній, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 01-09-2021
Читайте також:
Квестові перегони ейчарів

Незважаючи на канікули, студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») продовжують працювати над своїм професійним апгрейдом. Днями відбувся Summer Quest від Leroy Merlin – одного з найбільших європейських DIY-ритейлерів, де працюють понад 80 тисяч співробітників у 13 країнах світу. Організатори кве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квестові перегони ейчарів 09 липня 2018

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води Ганна Пастух успішно захистила кандидатську дисертацію «Розроблення технології пектину з вторинної картопляної сировини», виконану під керівництвом доктора технічних наук, професора Олени Грабовської. Захист відбувся в спеціалізованій вченій раді 026.58.04 «Технологія цукристих речовин та продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології цукру та підготовки води успішно захистила кандидатську дисертацію 27 квітня 2018

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Світлани Стахурської з дисципліни «Стратегічний менеджмент». Тема лекції – «Формування інвестиційної стратегії підприємства» – виявиласяь цікавою як для здобувачів четвертого курсу спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент», так і для колег викладачки....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестиційна стратегія або як забезпечити розвиток при будь-яких обставинах: лайфхаки для майбутніх менеджерів 14 березня 2023

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти

У період локального моніторингу освітніх програм в університеті відбулося засідання робочої групи освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього («Доктор філософії») рівня вищої освіти. Основним питанням, яке розглядалось на засіданні, було обговорення пропозицій щодо удосконалення освітньо-наукової програми. Гарант програми, професор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти 12 лютого 2024