Н У Х Т

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

01 вересня 2021

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу, вона здійснюється з метою набуття здобувачами освіти виробничих навичок і навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

У нашому університеті дуже відповідально ставляться до цієї складової навчання. Тож з 1 вересня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю. А також у Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту та в Навчально-науковому інституті харчових технологій.

Наразі на практику відправилися 252 здобувача освітнього ступеня «бакалавр» і 681 здобувач освітнього ступеня «магістр».

Цього навчального року наші здобувачі також проходитимуть практичну підготовку на найкращих підприємствах Німеччини та Болгарії. Зокрема, на підприємства Німеччини були направлені 18 бакалаврів і 7 магістрів спеціальності «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, а до Болгарії – 16 бакалаврів третього і четвертого курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Нашим студентам надається унікальна можливість опановувати практичні навички на найпотужніших високотехнологічних підприємствах України, де вони вивчають напрямки діяльності та організацію роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення компетентностей та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та кращі фахівці компаній, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 01-09-2021
Читайте також:
Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

У зв’язку з розгортанням повномасштабної війни на території України, іноземні партнери пропонують інструменти підтримки для українських вчених, інноваторів і дослідників. Швейцарський національний науковий фонд (SNSF) пропонує низку можливостей для проведення досліджень на базі Університету прикладних наук у місті Берн: - фахівцям із менеджменту,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ 29 березня 2022

Усвідомлений вибір професійного майбутнього!

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування в рамках тижня Інженерно-технічних студій НУХТ провела захід із учнями Северинівського ліцею, які мали унікальну можливість ознайомитися з діяльністю Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Ця зустріч стала важливою частиною профорієнтаційної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір професійного майбутнього! 04 листопада 2024

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Лабораторні роботи – важлива форма організації н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів

В.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека та професорка Оксана Шульга ініціювали підписання меморандуму про співпрацю між нашим університетом і ГО «Асоціація пест контроль менеджменту» (представник ГО – Олександр Консорс). Основними напрямами діяльності ГО є сприяння об’єднанню активних громадян, не байдужих до якості і б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів 30 квітня 2025