Н У Х Т

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

01 вересня 2021

Старшокурсники розпочинають новий навчальний рік із практики

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу, вона здійснюється з метою набуття здобувачами освіти виробничих навичок і навиків приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

У нашому університеті дуже відповідально ставляться до цієї складової навчання. Тож з 1 вересня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, автоматизації і комп’ютерних систем, біотехнології та екологічного контролю. А також у Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту та в Навчально-науковому інституті харчових технологій.

Наразі на практику відправилися 252 здобувача освітнього ступеня «бакалавр» і 681 здобувач освітнього ступеня «магістр».

Цього навчального року наші здобувачі також проходитимуть практичну підготовку на найкращих підприємствах Німеччини та Болгарії. Зокрема, на підприємства Німеччини були направлені 18 бакалаврів і 7 магістрів спеціальності «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, а до Болгарії – 16 бакалаврів третього і четвертого курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Нашим студентам надається унікальна можливість опановувати практичні навички на найпотужніших високотехнологічних підприємствах України, де вони вивчають напрямки діяльності та організацію роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення компетентностей та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та кращі фахівці компаній, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 01-09-2021
Читайте також:
До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі

В останні дні минулого року за підтримки науково-виробничого журналу «Охорона праці» відбувся онлайн-форум «Безпека праці та здоров'я на роботі – 2020. Ризикоорієнтована система управління охороною праці: держава, підприємство, фахівці з охорони праці», у якому взяли участь викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці. Протягом двох днів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі 19 січня 2021

В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру

У нашому університеті завершується друга, остання сесія вступних випробувань для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання (крім тих вступників, що вступали цього року на спеціальності, де необхідно було складати вступні випробування за технологією ЗНО). 2 серпня вступники, що вступають за інш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру 06 серпня 2018

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Андрій Форсюк, Олексій Пилипенко, Валерій Возний і асистент Роман Грищенко взяли участь у робочій нараді щодо стану виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі та проекту Закону «Про господарську діяльність з озоноруйнівними речовинами та фторован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі 20 листопада 2019

Козацькі розваги у гуртожитку

14 жовтня, у світлий день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають заступницею і покровителькою українського народу, відзначається ще й українське національне свято – День українського козацтва. Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, як справжні нащадки  козаків, позмагалися у своїй силі, винахідливості та кмітливості, взя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі розваги у гуртожитку 12 жовтня 2018