Н У Х Т

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 лютого 2020

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ресторанному бізнесі».

У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні та методичні основи інжинірингу у ресторанному бізнесі, що дозволяє здобувачам кваліфіковано приймати рішення, управляти командою проекту згідно з графіком виконання робіт, координувати людські, матеріальні, фінансові потоки в межах бюджету. У навчальному посібнику представлені сучасні тенденції інжинірингу при проєктуванні інженерних систем: мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції, кондиціювання, інженерне обладнання закладів ресторанного господарства на основі сучасних наукових підходів.

Навчальний посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». Він може бути корисний для інженерно-технічних працівників при підготовці і просуванні інженерно-будівельних проектів закладів ресторанного господарства.

Опублікований: 18-02-2020
Читайте також:
Сучасні тенденції на ринку страхування життя в Україні на відкритій лекції доцента кафедри фінансів

Страхувати життя актуально як ніколи! Саме під таким гаслом відбулася відкрита лекція «Страхування життя» з дисципліни «Страхові послуги» доцента кафедри фінансів Михайла Арича для студентів четвертого курсу. Ризиків для здоров’я, працездатності та життя людини сьогодні набагато більше, ніж здається на перший погляд. Лектор разом зі студентами про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції на ринку страхування життя в Україні на відкритій лекції доцента кафедри фінансів 25 жовтня 2019

Косметичні лікарські засоби і не тільки...

Підходить до завершення навчальний семестр, а студенти першого року магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінжнерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» можуть поділитися не лише ґрунтовними знаннями з різних дисциплін, а і яскравими враженнями та емоціями, які отримали від курсу «Технологія косметичних лікарських засобів»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Косметичні лікарські засоби і не тільки... 13 грудня 2018

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ

Асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська відвідала Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, де детально розповіла про Навчально-науковий інститут харчових технологій, що забезпечує здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Фахівець також пояснила н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про технології оздоровчих продуктів – слухачам Підготовчого відділення НУХТ 20 грудня 2018

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК»

У рамках VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» (20-21 листопада) працювали секції:- Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості.- Ресурсне забезпечення діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК.- Конкурентоспроможність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювали науковці в ході конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК» 22 листопада 2019