Н У Х Т

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

03 жовтня 2024

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

30 вересня 2024 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» лекторка, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова організувала онлайн-лекторій для здобувачі освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова спікера, шеф-кондитерка кондитерської «Cake Production» Катерина Галіч ознайомила студентів з трендами кондитерського мистецтва, soft та hard skills шеф-кондитера, а також щедро ділилась професійними лайфхаками.

Науково-педагогічні працівники кафедри продовжують активно залучати фахівців-практиків до навчального процесу, підвищуючи якість підготовки бакалаврів з готельно-ресторанної справи!

Опублікований: 03-10-2024
Читайте також:
У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Польські практики про користь та шкоду ШІ

Здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» були запрошені на відкриту онлайн-лекцію з комунікації на тему «Сучасні технології і їх вплив у комунікації», яку прочитав Яцек Скорус, доктор і прес-секретар Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах (Польща). Пан Скорус має 35-річний досвід р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Польські практики про користь та шкоду ШІ 19 грудня 2024

Тиждень інновацій і партнерства

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки за підтримки проректора з наукової роботи Сергія Токарчука, проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи Лариси Арсеньєвої й директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка провела тижневий науково-практичний профорієнтаційний семінар для викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень інновацій і партнерства 28 травня 2025